28 / 04 / 2024

skyland istanbul telefon numarası

skyland istanbul telefon numarası

Skyland İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede?

Seyrantepe Skyland İstanbul nerede? Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul adresinde yer alıyor. Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede?

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Skyland İstanbul satış ofisi!

Skyland İstanbul satış ofisi bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde yükselen projede teslimlerin Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Skyland İstanbul adres bilgileri!

Skyland İstanbul adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul Evleri projesinde konut fiyatları 424 bin liradan başlıyor. Proje Ağustos 2016'da tamamlanacak...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul teslim tarihi! 391 bin liraya!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul teslim tarihi 2016 yılı Ağustos ayı olarak belirtiliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 391 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi adres ve iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede yer alan kampanyaya göre 15 Ekim'e kadar home ofisler 645 bin TL'den satışa sunuluyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satılık!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul telefon!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul telefon numarası ve adres bilgilerinin ayrıntıları şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul - Telefon numarası: 0212 289 89 99

Skyland İstanbul!

Skyland İstanbul projesinin 2016 yılında tamamlanması hedefleniyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul'u Seyrantepe'de TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediyor...

Seyrantepe Skyland fiyat listesi!

Seyrantepe Skyland fiyat listesi 331 bin TL'den başlayarak değişiyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland Seyrantepe projesini 2016 yılında tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyor...

Skyland İstanbul!

Skyland İstanbul fiyatları 331 bin liradan başlayarak yükseliyor. 2016 yılında tamamlanacak olan Skyland İstanbul Seyrantepe'de yüzde 10 peşinat ödemesi yapılıyor...

Skyland İstanbul satış ofisi!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası, iletişim bilgileri ve açık adresi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Skyland İstanbul iletişim ve telefon numarası !

Skyland İstanbul iletişim , telefon numarası ve satış ofisi irtibat bilgileri haberin içerisinde yer almaktadır...

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi DOKA'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin en yüksek binası olacak Skyland İstanbul Ofis Kulesinde en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası!

Fikirtepe Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşin alımlara özel olarak yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler 2 etap halinde gerçekleşecek.

Skyland İstanbul Ofis Kulesi’nin tercihi DOKA!

Avrupa’nın simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin tercihi, DOKA oldu. 304 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek binası olan Skyland İstanbul'da en güvenli sistem DOKA SCP otomatik tırmanır kalıp sistemi kullanılıyor.

Skyland İstanbul projesinin tercihi DOKA oldu!

Mimarisi ile sadece İstanbul’un değil, Avrupa’nın da simge yapılarından biri olacak Skyland İstanbul projesinin de tercihi, DOKA.. Tamamlandığında 304 metre yüksekliğe varacak olan Skyland İstanbul Ofis Kulesi projesi gelişiyor.

Skyland İstanbul Seyrantepe iletişim bilgileri!

Daire alanlarının 52 metrekare alandan başladığı projede toplam 930 adet daire bulunuyor. Skyland İstanbul Seyrantepe iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 289 89 99 olarak belirlendi.

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'den 4+1'e kadar değişikşiklik gösteriyor. Projede toplam 930 adet daire yer alıyor. Peki Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Skyland İstanbul fiyatları!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul fiyatları 460 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul telefon numarası!

Teknik Yapı Concord İstanbul telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Dairelerin büyüklükleri minimum 48 metrekare olarak tasarlanan projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası!

Beylikdüzü Westside İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde yapılması planlanan projede daire fiyatları 160 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Westside İstanbul telefon numarası!

Westside İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Teslimleri 2017 yılının Mart ayı içerisinde yapılacak olan proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul telefon!

Beylikdüzü West Side İstanbul telefon numarası 0212 871 41 02 olarak belirlendi. Satışları devam eden projede yer alan daireler 156 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

skyland istanbul telefon numarası Haberi

skyland istanbul telefon numarası


Skyland İstanbul projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.  Proje Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor


Skyland İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Skyland İstanbul ulaşım bilgilerinden önce proje detaylarına geçelim.


1.000 adet konutun yer aldığı Skyland İstanbul kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Rezidans daireler, ofisler, alışveriş merkezi ve otelden meydana gelen Skyland projesinde daire alanları 52 metrekareden başlıyor ve 322 metrekareye kadar yükseliyor. 


Seyrantepe Skyland fiyat!

Seyrantepe Skyland fiyatları 424 bin TL'den başlıyor.  Proje fiyatları hakkında daha fazla bilgi almak için Skyland İstanbul satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Seyrantepe Skyland projesinin 2016 yılının Ağustos ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Skyland İstanbul ulaşım, Seyrantepe Skyland İstanbul adres bilgileri:

Seyrantepe Skyland adres...