21 / 05 / 2024

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta EGS Business Park Blokları'nda kuruldu.

Türkiye'nin en değerli markası belli oldu! 5. kez üst üste aynı başarıyı tekrarladı

Türk Hava Yolları, (THY) uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yapılan araştırmada üst üste 5'inci kez Türkiye'nin "En değerli markası" oldu.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Tabanlıoğlu Mimarlık'a “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülü!

Uluslararası İç Mekan Tasarımı Derneği (IIDA) ve Amerikan Kütüphane Derneği (ALA) tarafından 2018 Kütüphane İç Mekan Tasarım Ödülleri'nin kazananları açıklandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, “Olağanüstü Tarihi Yenileme” ödülüne layık görüldü..

Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın ihalesini Cengiz İnşaat kazandı!

Cengiz Holding Üst Yöneticisi (CEO) Ömer Mafa yaptığı açıklamada inşaatını tamamlamak üzere oldukları Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın yeni terminal binasını mayıs ayı içinde Kuveytli yetkililere teslim edeceklerini söyledi.

Ege Yapı’nın internet sitesine Üstün Başarı Ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, yenilenen kurumsal internet sitesiyle önemli bir uluslararası ödülün sahibi olarak Interactive Media Awards 2016’da “Gayrimenkul” kategorisinde “Üstün Başarı Ödülü”ne layık görüldü.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin üst yapı temeli atıldı!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin üst yapı inşaatının temelini attı. Ruhsat işlemleri martta tamamlanan proje için bugüne kadar 250 milyon dolar harcandı. Türkiye'ye finansta lig atlatacak yatırım 2018'de tamamlanacak..

Uluslararası Yatırım Zirvesi 19 Nisan'da başlayacak!

Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları; Türkiye’ye yatırım yapmış uluslararası şirketlerin üst düzey yöneticileri ve Türkiye hükümetinin en üst düzey temsilcileri ile Raffles İstanbul Zorlu Center’da buluşuyor.

Tureks Stone Xiamen Uluslararası Mermer Taş Fuarı’na katıldı!

Dünyanın bir çok ülkesine günün modasına uygun ve kaliteli mermer karo, plaka, mozaik gibi ürünleri üstün hizmet kalitesi sunan Tureks Stone, Çin’de düzenlenen Xiamen Uluslararası Mermer & Taş Fuarı’na katıldı..

Kayseri Toplu Ulaşımda Verimlilik Ödülü'ne layık görüldü!

TRANSİST Uluslararası Toplu Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı organizasyonu bu yıl toplu ulaşımın en iyilerini belirledi. Organizasyonda Kayseri Büyükşehir Belediyesi Verimlilik Ödülü 'ne layık görüldü.

3. Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı 12-14 Mayıs 2015'te!

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor

3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı gerçekleşti!

İstanbu l’da düzenlenen 3. Uluslararası Petrol ve Doğalgaz Konferansı’nda konuşan Genel Energy üst düzey yöneticisi Hayward, Kuzey Irak doğalgazını Türkiye taşıyacak yatırımların 2017 kışında hayata geçeceğini ifade etti.

Aliağa 2. Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi çalışmaları başladı!

Aliağa’yı Akdeniz ve Ege’de ülkemize stratejik üstünlük sağlayan ihracat ve lojistik merkezi haline getirmeyi hedefleyen Aliağa Ticaret Odası(ALTO), ‘2. Aliağa Uluslararası Liman Yönetimi ve Lojistik Zirvesi’nin hazırlıklarına başladı.

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Haberi

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi

Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi, Mahir Irmak, Salih Aksoy tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Skyline İst Uluslararası İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi adres: Yeşilköy, EGS Business Park Blokları Kat:7...