05 / 05 / 2024

Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş

Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş

Setur, geçtiğimiz haftalarda Erbil’de açtığı ilk yurt dışı Duty Free mağazasının ardından Çukurova Uluslararası Havalimanı Duty Free Mağazasının işletmesini de 14 yıllığına aldı

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uşar Kardeşler Ulaşım Hizmetleri Limited Ticaret Şirketi Arnavutköy’de  400  bin TL sermaye bedeli  Adem Aktaş tarafından kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DT Deniz Taksisi Ulaşım Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Güler Kol tarafından kuruldu.

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Çiğdem tarafından kuruldu.

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Ulaşım Gıda İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İşsever tarafından kuruldu.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Expert Ulaşım Sistemleri Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kaşıkçı tarafından kuruldu. 

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Seki Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seki Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Koray Seki tarafından kuruldu. 

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş Haberi

Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş

Koçoğlu Grubu’nun havacılık sektöründe yer alan iştiraki Skyline Ulaşım Ticaret A.Ş  tarafından Yap-İşlet-Devret modeli ile serbest bölge olarak yapılacak olan Çukurova Uluslararası Havalimanı, Doğu Akdeniz Bölgesi’nin Adana-Mersin-Tarsus üçgeninde, planlanan en büyük konteynır limanı ile 20 bin yataklı yeni turizm bölgesinin tam ortasında yer alacak.


Havalimanının Türkiye’nin planlanan yeni ve en büyük lojistik üssü olması bekleniyor.


465 milyon Euro’luk yatırımla yılda 30 milyon yolcu kapasiteli olacak Çukurova Uluslararası Havalimanı inşaatının bu yıl içersinde başlayıp  2014 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.


Setur da inşaatın bitmesi ile birlikte Duty Free Mağazasını hizmete sokacak.


Setur Duty Free ile Türkiye’de ve dünyada havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 21 duty free mağazasını...