03 / 05 / 2024

Small Boat Harbours

Small Boat Harbours

STFA'nın Kuveyt'te liman inşaatı projesi "Small Boat Harbours"un temel atma töreni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla gerçekleşti. İki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ileriye taşıyacak bir adım atılmış oldu...

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Türkiye’nin tek deniz fuarı Bosphorus Boat Show, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda, toplam değeri 10 milyar Türk Lirası'nı aşan 500’den fazla tekne sergilendi. İşte o muhteşem tekneler ve haberin ayrıntıları...

A101'den çılgın haber! Fiber tekne yüzde 37.5 zamlı fiyatla tekrar satışta! 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Market zincirleri arasında çok tercih edilen A101`in, satışa sunulduğu dönemde tartışma Marin Boat marka teknesini, yüzde 37.5 fiyat artışıyla yeniden sattığı ortaya çıktı. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi...

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

Kral Small Otel Limited Şirketi kuruldu!

Kral Small Otel Limited  Şirketi Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Seyit İstek tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul deniz tutkunlarını buluşturuyor!

Lansmanı Boat Show Eurasia Fuarı’nda yapılan ve büyük ilgi gören Beneteau Antares 6 0B, Glastron GT 225, Pirelli 880 ve Pirelli S280 model tekneler Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi’nde deniz tutkunlarıyla buluşacak..

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta açılacak!

62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nın açılışı ile denizcilik sektörünün en büyük buluşması CNR Avrasya Boat Show eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin yapım ihalesi sene sonunda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi’ni bu sene sonunda biteceklerini söyleyen Arslan, "Yapım ihalesine de çıkmış olacağız." dedi.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Dragon Boat Festivali’nde 2015 şampiyonu Avrupa Konutları oldu!

Avrupa Konutları markalı konut projelerinin komşuları 2015 yılında dragon Boat’ta iki şampiyonluğa birden imza attı. Kurumlararası Dragon Boat Festivali’nde 2015 şampiyonu Avrupa Konutları takımı oldu.

Avrupa Konutları Dragon Boat'ta 2 şampiyonluk kutladı!

AVRUPA Konutları markalı konut projelerinin komşuları 2015 'te Dragon Boat 'ta iki şampiyonluğa birden imza attı.

Marina yatırımlarının önü açılsın!

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İZFAŞ Boat Show İzmir - 3. Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı kapsamında marina yatırımcılarını ve yöneticilerini biraraya getirdi.

Alanya Small Planet'in uçaklarında tanıtılacak!

Litvanyalı Editör Kristina Stalnionyte’nin sekiz sayfalık Alanya gezi yazısı, Small Planet şirketine ait uçakların koltuk ceplerinde dünyanın birçok ülkesini dolaşacak.

Small Boat Harbours Haberi

Small Boat Harbours

STFA'nın Kuveyt'te liman inşaatı projesi "Small Boat Harbours"un temel atma töreni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün katılımıyla gerçekleşti. 


Türk şirketi Kuveyt'e liman inşa edecek 


Türk mühendislik şirketi STFA İnşaat Grubu'nun, Kuveyt'teki ilk projesinin temelini düzenlenen törenle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül attı. Temel atma töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül; Kuveyt ve Türkiye arasındaki ilişkilerin gelişmesinden ve Türk şirketlerine duyulan güvenden memnuniyetini dile getirdi. 


İFTİHAR VESİLESİ 


Cumhurbaşkanı Gül, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Kuveytli dostlanmıza ve Türkiye'nin iftihar vesilesi olan büyük STFA şirketine başanlar diliyorum. İnşallah proje bittiğinde de böyle güzel seremonilerle açılışını yaparız." STFA İnşaat Grubu Başkanı Alp Taşkent ise, bu işbirliğinin iki ülke arasındaki ekonomik ve kültürel ilişkileri ileriye taşıyacak bir adım olduğunu belirtti. 


KİLOMETRE TAŞI OLDU 


Taşkent, "Small Boat Harbours" projesi ile,deneyimimizi aktardığımız körfez ülkelerine...