27 / 04 / 2024

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

Türkiye’nin tek deniz fuarı Bosphorus Boat Show, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te ziyaretçilerine kapılarını açtı. Fuarda, toplam değeri 10 milyar Türk Lirası'nı aşan 500’den fazla tekne sergilendi. İşte o muhteşem tekneler ve haberin ayrıntıları...



Bosphorus Boat Show; Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı, MarinTurk İstanbul City Port Pendik’te bugün ziyaretçileri ve meraklılarına kapılarını açtı. ED Fuarcılığın organize ettiği YATED Fuarcılık iş birliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin izni ile 21-29 Ekim 2023 tarihlerinde GİSBİR’in ana sponsorluğunda yapılan fuarda, lüks tekne ve yatların yanında, tekne ve yat inşasında kullanılan son teknolojiler de görücüye çıkıyor. Buna göre 150’nin üzerinde şirketin katıldığı fuarda 500’den çok yerli ve yabancı marka temsil edilmekte. 500’ün üzerinde tekne, deniz severlerin beğenisine çıkarken, fuarda sergilenen teknelerin toplam değeri ise 10 milyar Türk Lirası'nı geçiyor.

TEKNE FUARI YÜZDE 30 ORANINDA BÜYÜDÜ

Fuarın bu sene geçen seneye oranla yüzde 30 büyüdüğüne dikkat çeken ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Dilek Soydan, “Fuarımızın tek çatı altında toplanmış olması beraberinde başarıyı da getirdi. Burada Türkiye'nin deniz üzerindeki tek ve en büyük fuarını gerçekleştiriyoruz. Çünkü, denizde 400'den fazla, karada 100’den fazla tekne sergiliyoruz.” diye konuştu.

Milyonluk tekneler, İstanbul’da görücüye çıktı

ekonomim.com'da yer alan habere göre; MarinTurk İstanbul City Port Pendik marina olarak böylesi büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok güzel keyif mutluluk aldıklarını söyleyen Yıldız Holding Kiralama ve Marinalar Genel Müdürü Fahir Çam da, “Bosphorus Boat Show’da yüzlerce, birbirinden güzel ve kıymetli dünya devi markalar mevcut. Fuara 50 bine yakın ziyaretçi beklenmekte. Bu fuar sayesinde milyarlarca liralık ciro elde ediliyor. Bu şekildeki büyük sayılar ve hacim, bizim hepimize heyecan veriyor.” diye konuştu.

YÜZÜNCÜ YIL ÇOŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Fuar ile birlikte sektörün tüm bileşenlerinin bir araya geldiğini belirten YATED Başkanı Murat Bekiroğlu, şöyle konuştu; “Fuarımız, özlediğimiz görkemli yapısına kavuştu. Sektörümüz; hiç kimseye faydası olmayan cılız organizasyonlarda buluşuyor, geniş kitlelere ulaşamıyordu ve ciddi anlamda bir fuar karmaşası vardı. Bu karmaşaya son vermek adına nihai bir çözüm olarak ortaya çıkan ‘Bosphorus Boat Show’ markamız deniz fuarının yanı sıra kara fuarı olarak da organize edilecek. Yine, burada olduğu gibi sektör bileşenlerini ve deniz severleri tek çatı altında tek bir fuarda buluşturacak.

Marina fiyatları katlandı: Monaco'da günlük 650 Euro'ya bağlanabilen tekne, Göcek'te 1.200 Euro'ya bağlanıyor!

Tekne ve yelkenlilere talep patladı marinalarda yer kalmadı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön