28 / 04 / 2024

S(!)mart City son durum

S(!)mart City son durum

SiYapı ve Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1+1'den 3+1'e kadar yer alıyor. S(!)mart City'de kişiye özel ödeme seçenekleriyle ödemeler yapılıyor.

S(!)mart City'de yüzde 1 KDV ile 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Fiyatların 400 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL!

1 Mart 2024 son dakika altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün güne yükselişe başlarken, gram altın 2 bin 136 TL, çeyrek altın 3 bin 509 TL oldu. 

Gram altın o tarihte pır pır uçacak! Son 14 gün çağrısı acele edin! Son dakika!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarına dair güncellediği tahminlerini paylaştı. Piyasadaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcılara 14 gün uyarısında bulundu. Peki bugünün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Emekliler acilen kulislerden sızan son dakika yeni tarihe bakın

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Emekliler acilen kulislerden sızan bu son dakika yeni tarihe bakın...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Ücretli çalışan sayısı Mart 2023'te yüzde 6,5 yükseldi! En yüksek artış hangi sektörde oldu? 

Mart 2023'te ücretli çalışan sayısı sanayi sektöründe senelik bazda yüzde 3,4, inşaat sektöründe yüzde 16,6 ve ticaret-hizmet sektöründe yüzde 6,6 yükseliş gösterdi. 

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı hangi şehirde kaç TL? Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarının hangi ilde kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ne istediğini bilenler Honda City tercih ediyor! Mayıs'ta City'e 54 bin TL zam geldi

Düşük yakıt tüketimi ve iyi bir enerji verimliliği ile Honda City hayranlarını yine yarı yolda bırakmıyor ve enerjisi ile yüksek performans sunuyor. Motoru yaklaşık 5,5 litre/100 km yakıt tüketimi sunar. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

700 bin işçinin toplu sözleşmesinde son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin ve Başkan Atalay’dan peş peşe açıklamalar!

Kamu işçilerinin maaş zammı kapsamında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son viraja girildi. Belirlenecek rakam sonrasında işçilerin bir kısmı ocak ayında, diğerleri ise martta ödemeleri alacak.

Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye'de kurulan şirket sayısı Mart ayında yüzde 19,5 arttı...

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Memur ve emeklinin merakla beklediği toplu sözleşmede son dakika! Tarih resmen belli oldu! 

Kamu işçilerini yakından ilgilendiren zamlarla ilgili gelişmeler devam ederken, memur ve emeklilerin beklediği toplu sözleşmede son dakika gelişmesi yaşanıyor. Tarih resmen belli oldu! 

Tarım Kredi Kooperatifi'nden Mart bitmeden son kampanya! Ayçiçek yağı 135,toz şeker 105 TL! Yarın son gün.. yetişen alır

Tarım Kredi Kooperatifi, kampanyalı ürünlerini Mart ayı sonunda da sürdürüyor. Yarın son günü olan mart indirimlerine vatandaş tarafından çok büyük rağbet oldu. Tarım Kredi Kooperatifi, Ramazan alışverişini uygun ücretli yapmak isteyen vatandaşları bekliyor.

Teknosa'dan uygun fiyatlı Oppo A55'e son dakika indirimi! Kampanya kısa süre sonra son bulacak!

Teknosa, bütçe dostu fiyatı ile ilgi çeken Oppo A55'e son dakika indirimi uyguladı. 100 adetle sınırlı olmak üzere başlatılan kampanya 26 Mart 23.59'da son bulacak.

S(!)mart City son durum Haberi

S(!)mart City son durum

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı S(!)mart City'de teslimlerin 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor. 


Fiyatların 400 bin TL'den başladığı S(!)mart City konum olarak İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan proje Uluslararası Finans Merkezi'nin hemen yanında inşa ediliyor.


S(!)mart City Konutları'nda dairelerin büyüklükleri 57 metrekareden başlayarak 157 metrekareye kadar ulaşıyor. SiYapı ve Şua İnşaat imzası taşıyan projenin sosyal alanları arasında fitness center, yüzme havuzu, lobi alanları, oyun alanları, sauna ve çocuk havuzu mevcut.


S(!)mart City projesinde 1 oda 1 salon daire alanları 57 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daire alanları 105 metrekare ile 107 metrekare arasında,  3 oda 1 salon daire alanları 157 metrekare olarak tasarlandı.


S(!)mart City...