02 / 05 / 2024

Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme

Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Akfen GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Adım Gayrimenkul ve Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Nurol GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılında Nova Taşınmaz Değerleme, Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Terra Gayrimenkul Değerleme'den hizmet alacak.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Feryat Atasoy tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Markalı konut fiyatları Eylül'de yüzde 94.75 arttı! 

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen ve ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin ürettiği konutlar üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mitra Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da NEsrin Esen tarafından kuruldu. 

Kurumsal gayrimenkulün gündeminde dijitalleşme, net sıfır yarışı ve geleceğin çalışma düzeni bulunuyor!

KPMG'nin gayrimenkul sektöründe değişimi tetikleyen başlıca faktörlerin neler olduğunu derinlemesine incelediği rapor belli oldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsb Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Barbaros Bozarslan tarafından kuruldu.

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Kaya Piri tarafından kuruldu.

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

City Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Fatih’te  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile Feryat Atasoy  ve Taner Bulut tarafından kuruldu.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Markalı evlerin yüzde 6.33'ü yabancılara satıldı!

Kamuoyunda ‘markalı projeler’ şeklinde isimlendirilen, ağırlıklı olarak kurumsal gayrimenkul şirketlerinin inşa ettiği evler üzerinden geliştirilen ‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ sonuçları açıklandı. İşte o sonuçlar...

Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Haberi

Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme


İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı şirket gayrimenkul portföyü için değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu 29.01.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

 1- 2020 Yılı içinde portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin ''SMART KURUMSAL GAYRİMENKUL DEĞERLEME VE DANIŞMANLIK A.Ş.'' olarak belirlenmesine ve yıl içerisinde portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

   Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunulur.