21 / 05 / 2024

Smart Plaza nerede

Smart Plaza nerede

Smart Plaza'nın tercihi Mitsubishi Electric oldu. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, bu kez de dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikasına sahip Smart Plaza’nın çözüm ortağı oldu.

Awox A2058US 58 inç 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV en uygun nerede satılıyor?

Elektronik eşya sektöründe son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Awox, yine çok konuşulacak bir TV üretti. A2058US 147 Ekran 4K Ultra HD Android Smart LED TV’yi üreten Avox, ürünü oldukça cazip fiyatlara satışa çıkardı.

 Onvo Android Smart TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

ister yeni evleniyor isterseniz evinizi yeniliyor olun bir evin demirbaşları arasında olan Televizyonlar her geçen gün teknolojisini yeniliyor. Bunlardan birisi de Onvo marka TV.  Peki Electrolux çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Onvo Smart LED TV Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 15 Şubat fiyat listesi

Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV Tam bir fiyat performans ürünü olan ONVO TV düşük bütçeye kalite arayanların istediği ürün.  Peki Onvo OV32150 32" HD Android Smart LED TV en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CL KR İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Öcal tarafından 40 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Beykoz, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak, Smart Plaza B Blok'ta kuruldu.

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan Plaza 34'te detaylar henüz netleşmedi. Proje Eşbah Yapı ve Akyapı imzası taşıyor. Peki Plaza 34 nerede inşa edilecek?

Plaza 34 İkitelli nerede?

Zemin üstü 14 katlı olarak dizayn edilen Plaza 34 Akyapı ve Eşbah Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projede teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Plaza 34 İkitelli nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Smart Houses nerede?

Satışa çıkacağı tarih henüz netleşmeyen Smart Houses projesi 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede toplam 92 adet konut yer alıyor. Peki Smart Houses nerede?

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Smart Plaza nerede Haberi

Smart Plaza nerede

Uluslararası BREEAM Standartları’na göre inşa edilen Smart Plaza Projesi’nde City Multi VRF Sistem Klimalar kullanıldı. Dünya genelinde tanınan, ürün ve hizmetleriyle güvenilir ve daha yeşil bir gelecek için çalışan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, bu kez de dünyanın birçok ülkesinde benimsenen çevre dostu bina sertifikasına sahip Smart Plaza’nın çözüm ortağı oldu. City Multi VRF Sistem Isı Geri Kazanımlı (Heat Recovery) Klimaların kullanıldığı projede, her bir kullanıcının kişisel tercihlerine göre bina katlarının farklı bölümlerinde eş zamanlı ısıtma ve soğutma yapılabilmesi sağlandı.


City Multi VRF sayesinde ek bir sisteme gerek kalmıyor


Smart Plaza’daki ısıtma, soğutma, havalandırma ve sıcak su gereksinimlerinin tamamının City Multi VRF sisteminden karşılanıyor olması, sistemin sorunsuz ve yüksek performanslı çalışmasına olanak tanıyor. Projede, havalandırma ihtiyacını karşılamak için direkt genleşmeli klima santralleri...