02 / 05 / 2024

SmartBS Otomasyon

SmartBS Otomasyon

Smart BS Otomasyon ve de Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve de bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek!

1999 yılından bugüne İstanbul Ataşehir merkezli olarak faaliyet gösteren Smart BS Otomasyon ve Mühendislik Sistemleri ülke genelinde var olan bayi sayısını arttırma kararı aldı.SmartBS Otomasyon ve Mühendislik Türkiye genelinde bayilikler verecek.

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Aras Kargo 1 milyar liralık yatırım yapacak!

Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Peter Umundum, şirketin dijitalleşme, otomasyon ve verimlilik ile büyük kazanımlar sağladığını belirterek, kısa vadede yurt içi operasyonlarına yönelik 1 milyar liralık bir yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi kuruldu!

Refrikon Mühendislik Danışmanlık Otomasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Karhan Kibaroğlu ve Veysel Durlu ortaklığında kuruldu.

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ays Otomasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yılmaz tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Elektrik Otomasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Ömer Algül tarafından kuruldu.

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Endeks Otomasyon Makine Elektrik Mekanik İnşaat Taahhüt Otomotiv Haf.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Taş tarafından kuruldu.

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cengiz Otomasyon Ve Yapı Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Cengiz ve Kadir Cengiz ortaklığında kuruldu.

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Gayrimenkulde değer hilesi otomasyon sistemiyle engellendi!

Türk vatandaşlığı alabilmenin koşullarından olan, 250 bin dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmak istemeyen yabancılar ile bazı değerleme uzmanlarının fazla değer gösterme hilesi, hayata geçirilen otomatik eksper atama yöntemi ile engellendi.

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ryc Mühendislik Otomasyon Elektrik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Rahmi Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Akaryakıt bayilerinin denetiminde yeni dönem başlıyor!

Akaryakıt bayileri ve dağıtıcı lisansı sahipleri 1 Ocak tarihi itibarıyla sadece Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yetkilendirilen otomasyon şirketleri ile çalışabilecek.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

SmartBS Otomasyon Haberi

SmartBS Otomasyon

1999 yılında kurulan ve otomasyon sistemleri ile akıllı ev teknolojileri konusunda ülke genelinde var olan bayileri ile sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan SmartBS Otomasyon ve Mühendislik yeni dönemde planladığı satış ve bayilik ağı geliştirme faaliyetleri için Selahattin NAYMAN’ı satış ve pazarlama müdürü olarak seçti.

Bilkent Üniversitesi mezunu olan Nayman, İzmir, İstanbul ve Bursa’da çok sayıda markalı konut projesinin satış ve pazarlama koordinatörlüklerini yürüttükten sonra, son olarak Neopol İnşaat’ın İzmir ve Bursa’da gerçekleştirmekte olduğu projelerin yöneticiliklerini yürütmekteydi.

Aynı zamanda İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği (İZKEND) kurucu üyesi olan NAYMAN, SmartBS Otomasyon ve Mühendislik İstanbul dışı yatırımlarını arttırma kararı aldığını belirttiğinde heyecanlandığını, kendisinin Anadolu’da geliştirilen konut projeleri hakkında süregelen bilgi ve tecrübelerinin de kendisine ve firmasına büyük katkı sağlayacağını düşündüğünü...