29 / 04 / 2024

Smarter Cities Challenge

Smarter Cities Challenge

IBM, dünya genelindeki belediyelere rekabet gücü sağlayan “Smarter Cities Challenge” (Akıllı Şehirler Mücadelesi) destek programının süresini uzattığını uyurdu. Programa hak kazanan her belediye IBM’den 500.000 dolar değerinde destek aldı.

The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19 webinarı 3 Şubat'ta!

‘The Cities and Architecture for the Kids in the Light of COVID-19’ webinarı 3 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Turabi Çamkıran: Kazandığım parayla anneme ev aldım!

ABD'de yayınlanan 'The Challenge' yarışmasında şampiyon olup 5 milyon TL'lik büyük ödülü kazanan Turabi Çamkıran, kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini açıkladı.

İzmir yatırımcısına kazandırıyor!

İzmir, son dönemlerde adından çok söz ettiren metropollerin başında geliyor. İzmir, Knight Frank'in geçen ay açıkladığı Global Residential Cities lndex'te de ikinci sırada yerini aldı...

İstanbul 10 yılda ne kadar değişti?

Sosyal medya son dönemde “10 years challenge” adındaki akımla çalkalanıyor. Peki İstanbul 10 yılda ne kadar değişti?

Hangi ilçe ne kadar yeşil?

Dünya şehirleriyle ilgili istatistiksel raporlar yayınlayan World Cities Culture'ın son raporunda İstanbul, sahip olduğu yüzde 2.2'lik yeşil alan oranıyla 37 şehir arasında son sırada bulunuyor. 

World Cities İstanbul'18 Congress 17 Nisan'da!

World Cities Congress İstanbul'18, 17-18-19 Nisan tarihlerinde dünyanın dört bir yanındaki ülke ve şehirlerden teknoloji üreten firmalar ile 100'e yakın konuşmacıyı ağırlayacak...

Akzirve Challenge heyecanının son ayağı 17 Aralık’ta!

17 Eylül’de ilki, 12 Kasım’da ise ikincisi gerçekleştirilen Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin final ayağı 17 Aralık’ta STRADA Bahçeşehir proje arazisinde yapılacak. Bu etap sonunda İstanbul Off Road Şampiyonası birincisi de belli olmuş olacak.

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı'nda kentlerin geleceği konuşuldu!

3. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı “Future & Cities - Geleceğin Kentleri, Kentlerin Geleceği” temasıyla gerçekleştirildi.

Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin 2. Etabı 12 Kasım’da!

Akzirve Challenge heyecanı sürüyor. Akzirve Challenge Off Road etkinliğinin 2. Etabı 12 Kasım’da  gerçekleşecek.

Strada Bahçeşehir’de Off Road heyecanın ilk yarışı tamamlandı!

Akzirve’nin, Türkiye’nin ilk off road kulübü olan İSOFF ile gerçekleştirdiği ve farklı kategorilerden 4X4 araçların katıldığı ‘Akzirve Challenge’ın ilk ayağı gerçekleşti. Akzirve’nin STRADA proje arazisinde gerçekleşen yarışlar büyük heyecana sahne oldu.

Akzirve Challenge Off Road basın daveti 17 Eylül'de!

Akzirve sponsorluğunda 3 etap olarak yapılacak offroad yarışması 17 Eylül'de düzenlenecek. Yarışma, Strada Bahçeşehir proje alanında yapılacak.

Akıllı şehirlerin geleceği İstanbul’da konuşuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, günümüzün akıllı şehirlerini geleceğe taşıyan dünyanın öncü kurum, kuruluş ve uzmanlarını bir araya getiren World Cities Expo İstanbul’17 başladı.

World Cities Expo İstanbul 5-18 Mayıs'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşecek organizasyon World Cities Expo İstanbul, 5-18 Mayıs 2017 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Smarter Cities Challenge Haberi

Smarter Cities Challenge

Dört yıldır devam eden destek programını kazanan toplam 116 belediye, kamu güvenliği, ekonomik kalkınma, gelir, şeffaflık, vatandaşlarla etkileşim, sağlık, ulaşım, sosyal hizmetler ve kamu hizmetleri gibi alanlarda ciddi ilerlemeler kaydetti. Programa hak kazanan her belediye IBM’den 500.000 dolar değerinde destek...