20 / 05 / 2024

Smyrna Park özellikleri

Smyrna Park özellikleri

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, İdea Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Smyrna Park projesi, kalitesi ve kusursuz ayrıntıları ile dikkat çekiyor. Üstelik hemen teslim

Ordu Ulugöl Tabiat Parkı’nın imar planı yeniden yapıldı!

Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Ulugöl Tabiat Parkı’nın yeniden imar planının yapıldığını açıkladı. Ali Kemal Mert, “İlçemizin doğal güzellikleri açısından en önemli yeri Ulugöl’dür" dedi.

Bahçeşehir Koza Park projesinin özellikleri neler?

Temmuz 2015’te İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na bir kez daha ev sahipliği yapan Garanti Koza, Bahçeşehir’deki Koza Park projesinde sadece konut değil bir spor vadisi de inşa ediyor.

Ankara Uransan Queen Park'ta daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Oueen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Queen Park 2016 trendi ile dikkat çekiyor!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralıları şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Uransan Queen Park projesi 2016'da teslim!

Uran Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Smyrna Park İzmir 'de 450 bin liraya: 120 ay 0 faiz!

Smyrna Park İzmir 'de fiyatlar 450 bin liradan başlangıç gösteriyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Tema Park İstanbul satılık!

Tema Park İstanbul satılık konutlarla ilgili detaylar ve projenin özellikleri haberimizde yer alıyor...

Smyrna Park İdea Yapı'da 975 bin liraya 4+1! Anahtar teslim!

Smyrna Park İdea Yapı'da fiyatlar 450 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri hemen gerçekleşiyor

Metro Park Halkalı fiyat listesi!

Metro Park Halkalı fiyat listesi kapsamında tüm detaylar ve projenin diğer merak edilen özellikleri haberimizin içinde yer alıyor

Smyrna Park ! 450 bin liraya!

Smyrna Park 'ta teslimler hemen gerçekleşiyor, projeden 120 aya kadar 0 faizle konut sahibi olunabiliyor

Smyrna Park Evleri ! 975 bin liraya 4 oda 1 salon !

Smyrna Park Evleri Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi’ne 2 kilometre mesafede yükseliyor, Smyrna Park 'ta minimum fiyat 400 bin lira olarak belirlendi

Smyrna Park 'ta 120 aya kadar 0 faiz! 400 bin liraya 1+1!

Smyrna Park 'ta 120 aya kadar 0 faizle konut sahibi olunabiliyor, projede 1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 konut tipleri bulunuyor

Smyrna Park özellikleri Haberi

Smyrna Park özellikleri



İdea Yapı tarafından hayata geçirilen Yenikale Evleri’nin ikinci etabı Smyrna Park projesi, İzmir’in gözde ilçelerinden Narlıdere’de adeta bir yıldız gibi parlıyor. Ulaşım kolaylığı, doyumsuz manzarası ve ferah daireleriyle dikkat çeken Smyrna Park projesi, içinden çıkmak istemeyeceğiniz kadar güzellikte daireler sunuyor. Üstelik hemen teslim edilen daireler, her odasında ayrı bir dünya vaat ediyor.



Zengin sosyal yaşam


Kadın gözüyle bakınca hiçbir eksiğin bulunamayacağını da söylemeden geçmek olmaz. Her ayrıntı düşünülmüş, tamamen hayatı kolaylaştıracak bir tarz yaratılmış. Smyrna Park, bir evin sadeyken de ne kadar şık olabileceğinin en iyi göstergesi denilebilir.

1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 4 tip konut seçeneğinin bulunduğu Smyrna Park, akıllı ev otomasyonu ile inşa edilmiş. Smyrna Park projesinde deprem yönetmeliğine uygun, standart-ların üzerinde dizayn edilmiş betonarme sistemi kullanılmış.


Ayrıca projede...