09 / 05 / 2024

Smyrna Park, ayrıcalıklı yaşam isteyenler için tasarlandı!

 Smyrna Park, ayrıcalıklı yaşam isteyenler için tasarlandı!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde, İdea Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Smyrna Park projesi, kalitesi ve kusursuz ayrıntıları ile dikkat çekiyor. Üstelik hemen teslim





İdea Yapı tarafından hayata geçirilen Yenikale Evleri’nin ikinci etabı Smyrna Park projesi, İzmir’in gözde ilçelerinden Narlıdere’de adeta bir yıldız gibi parlıyor. Ulaşım kolaylığı, doyumsuz manzarası ve ferah daireleriyle dikkat çeken Smyrna Park projesi, içinden çıkmak istemeyeceğiniz kadar güzellikte daireler sunuyor. Üstelik hemen teslim edilen daireler, her odasında ayrı bir dünya vaat ediyor.



Zengin sosyal yaşam


Kadın gözüyle bakınca hiçbir eksiğin bulunamayacağını da söylemeden geçmek olmaz. Her ayrıntı düşünülmüş, tamamen hayatı kolaylaştıracak bir tarz yaratılmış. Smyrna Park, bir evin sadeyken de ne kadar şık olabileceğinin en iyi göstergesi denilebilir.

1+1, 2+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 4 tip konut seçeneğinin bulunduğu Smyrna Park, akıllı ev otomasyonu ile inşa edilmiş. Smyrna Park projesinde deprem yönetmeliğine uygun, standart-ların üzerinde dizayn edilmiş betonarme sistemi kullanılmış.


Ayrıca projede kadınların en çok dikkatini çekeceğini düşündüren ayrıntı ise merkezi elektrik süpürgesi alt yapısı ve dairelere özel depo bulunması. Smyrna Park projesinin sosyal olanakları da oldukça zengin. Her daire için iki araçlık otopark, kapalı ve açılabilir havuz, fitness çenter, Türk hamamı, sauna, masaj odası, kuru temizleme, market, restoran, bay ve bayan kuaförü, çocuk oyun alanları ve kreş bulunuyor.


Yakın çevresindeki alışveriş merkezleri, eğitim kurumlan, oteller, hastaneler, dinlenme ve eğlence alanlarıyla sanayiden uzak, İzmir’in en keyifli ve değerli noktalarından birinde yer alan Smyrna Park; Dokuz Eylül Hastanesi’ne 5 dakika, kent merkezine 15 dakika, denize ise bin 500 metre uzaklıkta yer alıyor. Çeşme, Urla gibi tatil beldelerine bir saatten az bir mesafede konumlanan proje, şehrin içinde olmasına rağmen yazlık bir bölgedeymişsiniz hissi uyandırıyor.


Neler var


Çevre gürültüsünden arındıran ses duvarı, güvenlik sistemleri, ithal merkezi su arıtma tesisi, 24 saat özel güvenlik, giriş ve kapı kontrol sistemleri, uzaktan kumandalı ve otomatik site giriş kapısı, tüm sitede kamerayla güvenlik kontrolü, yüzde 100 yedekli tam güce sahip jeneratör ve özel peyzaj düzenlemesi de Smyrna Park'a değer katan özelliklerden yalnızca birkaçı olarak sayılabilir.

Sınırsız manzara  Smyrna Park 

İdea Yapı, İzmir'in son zamanlardaki en gözde yerleşim alanı Narlıdere'de, 6 blok ve 120 daireden oluşan Smyrna Park'ı yıl so nuna kadar tamamlayarak bu güzel sitede yaşayacak olan sakinlerine teslim ediyor. Balçova ile Çeşme Otoyolu Narlıdere gişeleri arasında, otoyola cepheli 9'ar katlı 6 bloktan oluşan sitede, net 194 metrekare il 247 metrekare (brüt 320 metrekare ile 380 metrekare) arasında değişen 120 adet daire bulunuyor. Site ihtiyaca göre 1 +1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri ile farklı yapılardaki ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projelendirilmiş.

Smyrna Park, İdea Yapı'nın bölgedeki 6'ncı projesi olması sebebi ile tasarım, malzeme seçimi ve kullanımı anlamında son derece gelişmiş.

Dış cephe ve peyzaja gösterilen önem ve kullanılan kaliteli dış cephe malzemeleri proje hakkında olumlu düşüncelerin ilk ipuçlarını veriyor. İç mekanlarda da aynı düzeyde yüksek kaliteli malzeme kullanılırken hiçbir malzemede ucuza kaçılmadığı ve geçiştirilmediği gözleniyor.

Ön cephede manzaraya hakim geniş bir balkon, büyük bir mutfak, mutfak ile yemek odası arasındaki özel geçiş, merkezi wacum cleaner sistemi, akıllı ev otomasyon sistemi, 3'üncü banyo gibi de kullanılabilecek çamaşır yıkama ve kiler odası, geniş odalar, maksimum ölçüde tutulmuş tavan yüksekliği, şık ve çağdaş malzemeler toplam yaşam kalitesini artırırken kadınların hayatını da kolaylaştırıyor.

Hepimizin ortak sorunu olan otopark problemi, her daireye 2 adet kapalı otopark alanının tahsis edilmesi ile çözülmüş. Ana giriş kapısından hemen sonra otoparka inildiği için site içerisinde taşıt trafiği yer altına alınmış durumda. Ayrıca otopark alanlarının ayrı bir mekanda tasarlanmış olan ve her daireye ait 10 metrekarelik depolar çok iyi düşünülmüş. Otopark alanı aynı zamanda diğer blokları ve sosyal alanları da birbirine bağlayıcı bir görev üstlenmiş.

Burada sadece bir daire değil aynı zamanda yeni bir yaşam tarzı da sunuluyor. Siteye girdikten sonra tüm ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz market, bayan kuaför salonu, çocuk kreşi, kuru temizleme, restoran, fitness salonu, masaj salonu, sauna, Türk hamamı, kapalı-açık yüzme havuzu, çocuk havuzu gibi sosyal alanlar, şehir yaşamındaki stresten uzak, huzurlu bir site yaşantısı vaat eden unsurlar bir bütün olarak sunuluyor.

Habertürk



Geri Dön