17 / 05 / 2024

SN Park

SN Park

Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme A.Ş'nin İzmir Aliağa'da gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesinin 2. etabının temeli geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle atıldı...

SN Park konutlarının yüzde 90'ı satıldı!

Nurem İnşaat ve Sürmeli Gayrimenkul ortaklığında hayata geçirilen SN Park projesinin ilk etabında bulunan 360 konutun yüzde 90 'ı, 1.5 ayda tükendi. SN Park 2. etap satışları ise tavan yaptı...

SN Park projesi yoğun ilgi!

Nurem İnşaat AŞ. ve Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesi yoğun ilgi ile karşılaştı. Firma yetkilileri, SN Park'ın da satışlarının oldukça iyi gittiğini dile getirdi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü.

SN Park Plus'ta 120 konut satışa sunuldu!

Nurem İnşaat AŞ bünyesinde SN Life, SN Park ve SN Park Plus projelerinde bugüne kadar 760 konutun inşaası gerçekleşirken, son etap lansmanında 1+1 ve 2+1 olmak üzere 120 konut satışa sunuldu

İzmir SN Park Plus'ın lansmanına yoğun ilgi!

Nurem İnşaat AŞ'nin Sürmeli GYP ile İzmir'in Aliağa ilçesinde yaptığı SN Park Plus'ın lansmanı yoğun ilgi gördü. İZBAN'A yürüme mesafesinde, İzmir-Çanakkale yoluna 300 metre uzaklıktaki SN Park Plus okullara yakınlığı ile de avantajlı.

SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat tarafından hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa'da son etap satışları başladı.

SN Park Plus Aliağa'da 109 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sürmeli GMG ve Nurem İnşaat ortaklığında hayata geçirilen SN Park Plus Aliağa projesinde son etap satışları yarın başlıyor.

1 Eylül Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Suluova’nın tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Eylül Parkı, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Amasya Milletvekili Sn. Sait Yüce, Belediye Başkanı Sn. Fatih Üçok, ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla hizmete girdi.

İzmir SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'den başlıyor!

SN Park Plus projesinin lansmanı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Nurem İnşaat A.Ş, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa'da gerçekleştirdikleri SN Park Plus projesini kısa süre için lansman fiyatları ile satışa sundu.

SN Park Plus Aliağa'da 99 bin TL'ye daire!

Nurem İnşaat ile Sürmeli GmG'nin Aliağa'da projelerine SN Park Plus da eklendi. 1+1, 2+1 ve dublex dairelerden oluşan projenin lansmanı yakında yapılacak..

SN Park Plus lansman fiyatlarıyla satışta!

Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN LİFE ve SN PARK’tan sonra SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor..

SN Park Plus'a talep yağıyor!

Yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

SN Park Plus tanıtım fiyatıyla satışta!

NUREM İNŞAAT A.Ş., SÜRMELİ GmG ile birlikte Aliağa'da hayata geçirdikleri SNLİFE ve SN PARK ALİAĞA projelerinden sonra SN PARK PLUS'ı, kısa süre için tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuyor.

SN Park Plus'ta 99 bin TL'ye daire!

Fabrika, toplu konut ve rezidans başta olmak üzere yurtiçi ve yurtdışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli GYP, İzmir'in Aliağa ilçesinde yeni bir projeyi daha satışa sunuyor.

SN Park Haberi

SN Park

Nurem İnşaat A.Ş. ve Sürmeli Gayri Menkul Geliştirme A.Ş'nin İzmir Aliağa'da gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesinin 2. etabının temeli geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle atıldı. SN Park projesinde 79 bin TL'den satışa sunulan ilk etap konutlarının yüzde 90 seviyesindeki satışının, 45 gün gibi kısa bir sürede gerçekleştirildiğini açıklayan Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, temelini attıkları SN Park 2. etap konutlarının da satışlarına çok kısa sürede başlanacağı müjdesini verdi. SN Park 2. Etap konutlarında da daha önceki projelerde olduğu gibi insanların ferah bir şekilde oturacakları metrekareleri gözönüne aldıklarını söyleyen Uzun, ihtiyacınız kadar ödeyin' anlayışıyla fiyatları cazip hale getirdiklerini söyledi. Projede yer alan müşterilerin ödedikleri paranın geri dönüşümünü kira karşılığı olarak 10-11 yılda sağlayabileceğine dikkat çeken Uzun, bu rakamın...