02 / 05 / 2024

SN Park projesi yoğun ilgi!

SN Park projesi yoğun ilgi!

Nurem İnşaat AŞ. ve Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesi yoğun ilgi ile karşılaştı. Firma yetkilileri, SN Park'ın da satışlarının oldukça iyi gittiğini dile getirdi...



Nurem İnşaat AŞ. ve Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesi yoğun ilgi ile karşılaştı. Firma yetkilileri, 141 konutluk SN Life projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından SN Park'ın da satışlarının oldukça iyi gittiğini dile getirdi. Yetkililer, "45 gün gibi kısa bir sürede yüzde 90 oranında satış yaptıklarını, 2 ay içerisinde SN Park ikinci etap satışlarına da başlayacaklarını dile getirdi. 


Temel atılıyor

79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan SN Park konutlarının ilk etabının temel atma törenini yarın gerçekleştireceklerini dile getiren Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, "Projemize Aliağa dışında İzmir, İstanbul ve Ankara'dan da yoğun talep oldu. Aliağa yatırım çeken bir bölge olarak çok fazla talep topluyor. İhtiyacınız kadar ödeyin anlayışıyla fiyatları cazip hale getirdik. Kaliteyi ve güveni uygun fiyatlarla buluşturduk" diye konuştu. Müşterilerin ödedikleri paranın geri dönüşümünü kira karşılığı olarak 10-11 yılda sağlayabileceğini dile getiren Uzun, bu rakamın İzmir'in diğer bölgelerinde ortalama 25-30 yıl arasında olduğunu belirterek, "Bölgeye olan talep ve belirlediğimiz fiyatlar bu verileri ortaya koyuyor. Bu yüzden daha şimdiden hem bölgemizden hem de Türkiye'nin dört bir yanından yoğun talepler aldık" dedi. Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme Şirketi İstanbul kökenli bir firma olarak projede Nurem ile birlikte yer alıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Sürmeli, Esenlife ve Esenpark'ta olduğu gibi ES ve EN birleşmesinden "ESEN" unvanının Sürmeli ve Nurem güçbirliğini yansıttığını belirtti. Sürmeli, "Düşük peşinat, yüzde 1 KDV ve vade farksız ödeme seçenekleri ile müşterilerimiz kira öder gibi ev sahibi olacaklar" diye konuştu.


İzban'a yakın

İzban hızlı tren istasyonuna yüreme mesafesinde yükselecek olan Esenlife ve Esenpark konutlarının bu yönüyle  İzmir  merkeze çok yakın olduğu belirtildi. Aliağa'nın en prestijli bölgesinde, dört tarafı cadde ile çevrili olan konut alanları, deniz ve orman manzarasına da sahip olacak. Sosyal donatıları, fitness-spor merkezi, oturma ve yürüyüş alanları, çocuk parkı ve yüzme havuzları projede yer alacak. 


Yeni Asır 


Geri Dön