18 / 05 / 2024

SN Park temel atma töreni

SN Park temel atma töreni

Nurem İnşaat AŞ. ve Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesi yoğun ilgi ile karşılaştı. Firma yetkilileri, SN Park'ın da satışlarının oldukça iyi gittiğini dile getirdi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ünaş Kılıç ve Özkan Temel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

Hüsnü Uğur: Kentsel dönüşümün temel hedefi korumaktır!

Zirve Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyesi Hüsnü Uğur, "Kentsel alanların özelliklerinin bir veya birkaçını yitirdiği zaman şehirlerin fiziksel, sosyal, kültürel ve işlevsel korunması bağlamında kentsel dönüşüm yapılmalıdır" dedi.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

SN Park temel atma töreni Haberi

SN Park temel atma töreni

Nurem İnşaat AŞ. ve Sürmeli Gayrimenkul Geliştirme AŞ'nin İzmir'in Aliağa ilçesinde gerçekleştirdiği 600 konutluk SN Park projesi yoğun ilgi ile karşılaştı. Firma yetkilileri, 141 konutluk SN Life projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından SN Park'ın da satışlarının oldukça iyi gittiğini dile getirdi. Yetkililer, "45 gün gibi kısa bir sürede yüzde 90 oranında satış yaptıklarını, 2 ay içerisinde SN Park ikinci etap satışlarına da başlayacaklarını dile getirdi. 


Temel atılıyor

79 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan SN Park konutlarının ilk etabının temel atma törenini yarın gerçekleştireceklerini dile getiren Nurem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Uzun, "Projemize Aliağa dışında İzmir, İstanbul ve Ankara'dan da yoğun talep oldu. Aliağa yatırım çeken bir bölge olarak çok fazla talep topluyor. İhtiyacınız kadar ödeyin anlayışıyla fiyatları cazip hale getirdik....