05 / 05 / 2024

SN Pusula Turizm Organizasyon Limited Şirketi

SN Pusula Turizm Organizasyon Limited Şirketi

SN Pusula Turizm Organizasyon Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Nihat Sevinç ve Seçkin Boğa ortaklığıyla kuruldu...

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Sn İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sn İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaktı tarafından kuruldu.

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi kuruldu!

Kurnaköy Turizm Ve Tarım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon 692 bin 34 TL sermaye bedeli ile Alev Özsan, Ethem Alp Özsan, Yusuf Can Özsan, Ayşegül Kiper ve Hüseyin Hüsnü Akın ortaklığında kuruldu.

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Outdoor Turizm Seyahat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Uğur ve Mehmet Taşdemir ortaklığıyla kuruldu.

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. açıldı!

Güler Deri Konfeksiyon Gıda İnşaat Turizm Taşımacılık Dayanıklı Tük. Mal.Sn.ve Tic.Ltd.Şti.Karadeniz Şb. Ahmet Güler Şube Müdürlüğünde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Gaziosmanpaşa 'da açıldı.

Pusula Gayrimenkul Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pusula Gayrimenkul Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Eyyüp Azcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Kurbağalıdere Caddesi'ne kuruldu.

Starking Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Starking Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Ümit Tanzer Kardeşler Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hüsnü Özdural Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 6 milyon 500 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

Hüsnü Demir Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Demir Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Hüsnü Demir tarafından 150 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Beylikdüzü'de kuruldu.

SN Grup Pusula Turizm İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SN Grup Pusula Turizm İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, İdris Burak Buralı Müdürlüğü'nde kuruldu.

İBB Altın Pusula ödülünü aldı!

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu yıl 13' üncüsü gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri' nde "Erişilebilir Turizm Engelsiz İstanbul" projesi sayesinde ödül kazandı.

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Doğuş Holding Atina'da aldığı tesisi bir numaralı turizm merkezi yapacak!

Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, Atina’da aldıkları yeni kompleksi Avrupa’nın bir numaralı turizm adresi yapacaklarını söyledi. Akhan, Asteras’daki üç otelden ikisini koruyacaklarını ve 7 yıldızlı otellere dönüştüreceklerini söyledi...

Orta Konak Gayrimenkul Yatırım Yönetimi ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Konak Gayrimenkul Yatırım Yönetimi ve Turizm Anonim Şirketi, Ş. Ahmet Sedid Kurutoğlu, Hüsnü Akhan, Zafer Kurşun, Zafer Yıldırım tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

SN Pusula Turizm Organizasyon Limited Şirketi Haberi

SN Pusula Turizm Organizasyon Limited Şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü seyahat acenteleri kurmak kurulmuş acentelere ortak olmak  ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Rasim Paşa Mahallesi Rıhtım Caddesi NO: 32/A adresinde faaliyete geçirildi. 18 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nihat Sevinç ve Seçkin Boğa ortaklığıyla...