27 / 04 / 2024

Sneijder Florya evi

Sneijder Florya evi

Yolanthe Cabau-Wesley Sneijder çifti, oğulları doğanın içinde büyüsün diye rezidanstan Florya’da bahçeli bir villaya taşınmaya karar verdi.

Wesley Sneijder, Ataköy Marina Park Residence'a taşındı!

Uzun zamandır Maçka’da yaşayan Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau, Galatasaray’ın Florya’daki tesisine yakın olmak için ev değiştirdi. Çift Ataköy sahilindeki bir rezidansa taşındı.

Yolanthe Cabau ile Wesley Sneijder'in 700 metrekarelik evi!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau bu evde yaşıyor. Maçka Residences Armani'deki 700 metrekarelik dubleks penthouse ev, 180 derece Boğaz, Adalar, Tarihi Yarımada ve Sarayburnu manzarasıyla dikkat çekiyor.

Yolanthe Cabau ile Wesley Sneijder'in 700 metrekarelik evi!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau Maçka Residences Armani'de yaşıyor. Maçka Residences Armani'deki 700 metrekarelik dubleks penthouse ev, 180 derece Boğaz, Adalar, Tarihi Yarımada ve Sarayburnu manzarasıyla dikkat çekiyor.

Yolanthe Cabau-Wesley Sneijder çifti Florya’ya taşındı!

Yolanthe Cabau-Wesley Sneijder çifti, oğulları doğanın içinde büyüsün diye rezidanstan Florya’da bahçeli bir villaya taşınmaya karar verdi.

Wesley Sneijder Florya'ya taşınıyor!

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder, oğlu Xess Xava için Maçka'dan Florya’da bahçeli bir villaya taşınma kararı aldı.

Emre Güral Florya'da ev kiraladı!

Galatasaray 2 gün önce kulübü Eskişehirspor ile bağlarını koparan Emre Güral ile anlaştı. 2016-2017 sezonunda Galatasaray forması giyecek olan Emre Güral, yeni sezon için Florya’da oturacağı evi bile tuttu.

İşte Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau'nun evi!

Galatasaraylı Sneijder, İstanbul Maçka-Residence Armani'nin 12. katında 700 metrekarelik dubleks dairede yaşıyor. Yolanthe, evine ait fotoğrafları sık sık sosyal medya hesabında da paylaşıyor.

Aqua Florya’dan Doğa Koleji iş birliğiyle Hikaye Evi projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Florya'da inşa edilen Türkiye’nin ilk ve tek denize sıfır alışveriş merkezi Aqua Florya, Doğa Koleji ile iş birliği yaparak, çocuklar için “Hikaye Evi” kuruyor.

Yolanthe Cabau evinin dekorasyonunun tamamını kendi yaptı!

Yolanthe Cabau ve Galatasaray’ın ünlü futbolcusu Wesley Sneijder çiftinin evi manzarası kadar modern tarzıyla da dikkat çekici. Farklı ülkeler, diller ve kültürler arasında geçen yaşamı, sık taşınmalar Cabau’ya hızlı ev dekore etmeyi öğretmiş..

Hüseyin Rahmi Gürpınar 'ın, evi restore ediliyor

Yazar Hüseyin Rahmi Gürpınar 'ın,  Heybeliada 'da 1912-1944 yılları arasında yaşadığı evi, İstanbul İl Özel İdaresi  tarafından restore edilecek

Avrupa Konakları Florya'nın havadan görüntüleri!

Artaş İnşaat-Öztaş İnşaat ortaklığıyla Florya'da inşa edilen Avrupa Konakları Florya konut projesinin son halini www.havadanemlakvideo.com ekibi havadan görüntüledi...

Çin Guangzu Opera Evi'nin duvar ve tavanları çatladı!

Çinin büyük bir gururla geçen yıl açılışını yaptığı dev Guangzu Opera Evi tam bir hayal kırıklığı oldu. Şehrin nemli havasından etkilendiği söylenen 326 milyon liralık yapının duvar ve tavanları çatladı

Florya Park Konutları'nda son konut! 1 milyon 250 bin dolara 6+1 çatı dubleks!

Florya Park Evleri'nde son konutun satışı devam ediyor. Proje kapsamında kalan son konutun fiyatı 1 milyon 250 bin dolar olarak belirlendi. Bu konut 300 metrekare ve 6+1 çatı dubleks. Projede konutların teslimleri 10 ay içinde gerçekleştirilecek

Sneijder Florya evi Haberi

Sneijder Florya evi

Yolanthe Cabau-Wesley Sneijder çifti, oğulları doğanın içinde büyüsün diye rezidanstan Florya’da bahçeli bir villaya taşınmaya karar verdi.


DOĞAYLA İÇ İÇE

GS'li futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau, minik oğulları Xess Xava doğduktan sonra yaşadıkları rezidanstan taşınmaya karar verdi. İlk evliliğinden de Jessey adında bir oğlu olan Sneijder, çocuklarının doğanın içinde yetişmesi için Florya'da bahçeli bir villa kiraladı.


Sneijder, ünlü isimlerle komşu oldukları rezidansa aylık 25 bin Euro kira...