16 / 05 / 2024

so mimarlık Seyhan Gölü Marina Projesi

so mimarlık Seyhan Gölü Marina Projesi

Adana Genç İşadamları Derneği’ nin (AGİAD) Seyhan Baraj Gölü’ne yönelik organize ettiği Adana Marina Port/Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması’ nda dereceye giren eserler kamuoyuna açıklandı...

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Flyin Group İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Aras tarafından kuruldu.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Turan ve Seyhan Turan ortaklığında kuruldu.

Artstyle Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Artstyle Mimarlık Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeliyle Şerif Soğukbulak tarafından  Başakşehir'de kuruldu.

Athena Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Seyhan Demir Ocak ve Ebru Öztürk Şengül tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özşahin Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Şahin, İsmail Özarslan, Ali Özarslan, Coşkun Özarslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bahçelievler, Soğanlı Mahallesi'nde kuruldu.

Adana ve Mimarlık ‘Danışma Kurulu’nda masaya yatırıldı!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube 14. Dönem 1. Danışma Kurulu Adana Seyhan Otelinde toplandı. Danışma Kurulunda Adana’nın kent estetiği ve kentsel dönüşümün yanı sıra mimarlık mesleği ve mimarların sorunları da masaya yatırıldı.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Adana Divan Oteli Özer Tulgan Mimarlık imzası taşıyor!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Kamelya Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamelya Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yıldıray Yıldırım tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2014 tarihinde Çekmeköy, Soğukpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Ballı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ballı Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Ballı, Kübra Ballı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

so mimarlık Seyhan Gölü Marina Projesi Haberi

so mimarlık Seyhan Gölü Marina Projesi


Adana Genç İşadamları Derneği’nin (AGİAD) Seyhan Baraj Gölü’ne yönelik organize ettiği Adana Marina Port/Ekolojik Çekim Merkezi Proje Yarışması’nda dereceye giren eserler kamuoyuna açıklandı. 


Sheraton Adana Otel’de gerçekleştirilen ödül ve lansman gecesinde, So Mimarlık tarafından hazırlanan projenin birinci olduğu duyuruldu. Organizasyonda tanıtılan, Türkiye’nin ünlü mimarlık firmalarının hazırladığı ve dereceye giren çalışmalar büyük ilgi gördü. AGİAD Başkanı Tamer Gülcan gecenin açılışında yaptığı konuşmada, 2 yıl önce fikir aşamasındaki hayali projelendirmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. 


Adana’nın her alanda lider olacağına inandıklarını belirten Başkan Gülcan, “Adana’nın en önemli değerlerinden biri su kaynağı. Kent merkezini ikiye bölen Seyhan Nehri için önce fikir cimnastiğini yaptık. Sonra ortak aklımızı Seyhan Gölü üzerinde yoğunlaştırdık.” dedi. Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde projeler ortaya koyan başarılı mimarlık firmalarıyla çalıştıklarını ve Adana Marina...