05 / 05 / 2024

SOCAR arge merkezi

SOCAR arge merkezi

SOCAR'ın CEO'su Zaur Gahramanov, gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını açıkladı. Gahramanov, ihale edecekleri yeni tesisin 2023 yılında açılacağını belirtti.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Socar Tower'a en iyi ofis ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin Genel Merkezi SOCAR Tower, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından "Yılın En İyi Uluslararası Ofis Binası Projesi" seçildi.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Klimasan Klima Sanayi Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandı!

Klimasan Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Arge Merkezi belgesi almaya hak kazandıklarını bildirdi. Klimasan tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar!

Başakşehir Bio İstanbul fiyatlar kısmı haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bio İstanbul projesinde Arge Merkezi, konut, ofis, alışveriş caddeleri, sanat merkezleri, okullar ve mahalle meydanları bulunacak

Nihat Ergün: Türkiye bölgenin üretim ve arge merkezi olmayı hedefliyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul için hazırlanan 1/100 bin ölçekli planın ''İstanbul'da sanayi istenmediği'' anlamına gelmediğini, dünyanın birçok şehrinde olduğu gibi İstanbul'da da sanayinin olacağını belirtti

Vodafone, Silikon Vadisindeki arge merkezini açtı!

Vodafone, ABDdeki Silikon Vadisinde entegre arge merkezi Vodafone Xoneu açtı. Açıklamada, yeni tesisin, potansiyel yüksek hacimli üretim için hızlı bir test süreci sağlayarak yenilikçi konseptler üretmeyi hedeflediği bildirildi

THY Teknik bölge uçak bakım merkezi oluyor

THY Teknik A.Ş., 600 milyon dolara Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçak bakım merkezi kuruyor

Edirne'deki Güreş Eğitim Merkezi'nin maliyeti 5 milyon TL!

Yapımı devam eden Güreş Eğitim Merkezi'nin tamamlanmasıyla Edirne'nin uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmaya başlayacağı belirtildi

Zorlu Center ile İstanbul çekim merkezi olacak!

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu, Zorlu Center ile İstanbul'un çekim merkezi olacağını söyledi

SOCAR arge merkezi Haberi

SOCAR arge merkezi

Türkiye ekonomisin sağlam olduğunu açıklayan SOCAR Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Zaur Gahramanov, "Türkiye'nin geleceğine çok pozitif bakıyorum. Türkiye gibi açık pazarda şirketler birleşir veya  kapanır, bu normal bir süreç. Çok iyi şirketler ve ortaklık arayanlar da var. Şu anda şirketlerin sıkıntılı dönemlerini ortaklıklarla atlatabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, petrokimya alanında kuracakları ikinci tesis hakkında konuşan Gahramanov, bütün mühendislik işlerini bitirdiklerini ve birkaç ay içerisinde ihaleye çıkacaklarını açıkladı. 

Gelecek yılın ilk çeyreğinde yatırıma başlamayı planladıklarını söyleyen Gahramanov, "İkinci Petkim 1,6-2 milyar dolar seviyesinde olacak. Bu tesisle Türkiye'nin şu anki bir milyon tonluk saf tereftalik asit (PTA) ithalatını sıfırlayacağız. Aynı zamanda pareksilen (PX) ürünlerinde 800 bin tonluk bir ithalat da azalacak. Bu tesisin 2022 sonu veya 2023 başında...