09 / 05 / 2024

socar grubu kenan yavuz

socar grubu kenan yavuz

Kenan Yavuz, "Dünyadaki krizlerden, geçici tereddütlerden etkilenmeyiz. Gelişmeler kararlarımızı değiştirmez. Tersine yatırımı daha çabuk realize etmeye çalışırız ki yatırdığımız parayı bir an önce alalım" dedi

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

Kenan Kalı: İzmir'de konut açığı var!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut sektörünü değerledi. Kalı, bölgede konut açığının devam ettiğini belirtti.

Kenan Kalı: İnşaat sektörü 2017'de parlayacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2016 yılının Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu, bu süreçlerin geride bırakılmasıyla birlikte 2017'den daha umutlu olduğunu söyledi.

Kenan Kalı: Yeni yatırımlar aralıksız devam etmeli!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, “İşadamları olarak hepimiz, ülkemizin geleceğine güvenmeli ve yeni yatırımlara aralıksız devam etmeliyiz” dedi.

Kenan Kalı: Risk almalı ve yatırım yapmalıyız!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi.

Kenan Kalı: Emlak fiyatları yaz sonuna kadar artış gösterecek!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hayata geçirdikleri projeler ve emlak fiyatlarının yaz sonuna kadar nasıl olacağından bahsetti. İşte haberin detayı...

Kenan Kalı: Yüksek faizden ev almak aslında bir fırsat olabilir!

Piyasanın düşük faiz beklentisi içinde olduğunu belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 50’si peşin, kalan yarısı da 5 yıl 0.99 sabit faiz oranıyla konut satışı gerçekleştireceklerini söyledi

Gözde Grubu 2016'dan umutlu!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, yeni yıldan umutlu olduklarını ve 2015 yılında gerçekleştirdikleri yatırımların meyvelerini 2016'da toplayacaklarını söyledi.

Kenan Kalı: 2016 inşaat yılı olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılının durgun bir yıl olduğunu, 2016 yılında ekonominin yeniden canlanacağını söyledi.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Gözde Grubu yatırımlarla büyüyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı ve Gözde Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Haşmet Mesut Özsoy, İzmir'deki sağlık ve ekonomi muhabirleri ile Bornova'daki Ege Masalı Restoran'da bir araya geldi.

socar grubu kenan yavuz Haberi

socar grubu kenan yavuz


Toplam 17 milyar doları aşan yatırımla Türkiye'nin doğrudan en büyük yatırımcısı olan Socar Grubu, son günlerde ekonomide yaşanan dalgalanmaya rağmen yatırımlarını yavaşlatmak yerine hızlandıracak. Socar Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, ekonomideki türbülansın projelerini yavaşlatmayacağını açıkladı. Yavuz, "Dünyadaki ekonomik türbülanslardan, geçici tereddütlerden etkilenmeyiz. Faizlerin artışından elbette mutlu olmayız. Ama gelişmeler yatırım kararlarımızı değiştirmez. Tam tersine yatırımı daha çabuk realize etmeye çalışırız ki yatırdığımız paraları bir an önce geri alalım. Türkiye önümüzdeki dönemde daha ciddi, sistematik şekilde cari açığı makul düzeye indirecek üretim yapısına geçmeli. Cari açık orada durduğu müddetçe dünyadaki dalgalanmalardan çok etkileniyoruz" dedi. Teşvik sisteminin değiştirildiğini, stratejik yatırım tanımı getirildiğini, sanayi stratejisinin belirlendiğini kaydeden Yavuz, "Ama Türkiye'nin bürokratik yapılanması, yatırımların hızlı şekilde gerçekleşmesini desteklemiyor. Çok dağınık bir yapı var. Muhatap...