19 / 05 / 2024

SOCAR İzmir Petrokimya birleşmesi

SOCAR İzmir Petrokimya birleşmesi

Petkim'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada Petkim Petrokimya Holding AŞ, dolaylı hakim ortağı olduğu SOCAR Turkey Enerji AŞ ile SOCAR İzmir Petrokimya AŞ'nin birleştiğini bildirdi...

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axo Petrokimya Elektrik Elektronik Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şişman tarafından kuruldu.

Gardaş'tan deprem bölgesine büyük destek! SOCAR fon oluşturdu

Türkiye'yi yasa boğan merkezüstü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem için herkes kolları sıvamış durumda. State Oil Company of Azerbaijan Republic (SOCAR) 'da bu dayanışmaya katkı vererek “Yaralarımızı birlikte sarmak için seferber olduk” sloganı ile Türkiye’den Deprem için 55 Milyon Lira

Hakan Aras Enerji Petrokimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakan Aras Enerji Petrokimya Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Hakan Aras tarafından kuruldu.

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Petrokimya Ürünleri İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnabutköy'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Atılgan tarafından kuruldu.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

İzmir'deki petrokimya tesisinin inşaatı meclis gündeminde!

İzmir'de bulunan petrokimya tesisi inşaatının ana yüklenicisi şirketin denetimi meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tradeex Madencilik Ve Petrokimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nader Alqhf tarafından kuruldu.

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İnnovia Mühendislik Elektronik Eğitim İnşaat Tıbbi Ür.Petrokimya Ve Aracılık Hiz.San.Tic.Ltd.Şti. Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Mossaıby tarafından kuruldu.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Florya İnşaat Otomotiv Danışmanlık Petrokimya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Florya İnşaat Otomotiv Danışmanlık Petrokimya İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile A.A.Resen Al-Humaırı ve O.A.Abdalamır al-Hemıry ortaklığında kuruldu.

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Elmas Yapı Petrokimya Tekstil Turizm Medikal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Öztürk tarafından kuruldu.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

SOCAR İzmir Petrokimya birleşmesi Haberi

SOCAR İzmir Petrokimya birleşmesi

Petkim Petrokimya Holding AŞ, dolaylı hakim ortağı olduğu SOCAR Turkey Enerji AŞ ile SOCAR İzmir Petrokimya AŞ'nin birleştiğini bildirdi.


Petkim'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimizin dolaylı hakim ortağı SOCAR Turkey Enerji AŞ ile SOCAR Turkey Enerji AŞ'nin yüzde 100 iştiraki ve şirketimizin yüzde 10,32 payına sahip SOCAR İzmir Petrokimya AŞ, 22 Eylül 2014 tarihi itibariyle birleşmiştir" ifadelerine yer...