08 / 05 / 2024

soçi 2014 ne zaman bitti

soçi 2014 ne zaman bitti

Rusya'nın Soçi kentinde 7 Şubat'ta başlayan 22. Kış Olimpiyat Oyunları, kapanış töreninin ardından sona erdi. Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki 40 bin kişilik Fisht Olimpiyat Stadı, açılıştaki gibi görkemli bir törene sahne oldu...

Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Emirgazi'de 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 587,93 TL'den başlıyor. Peki Konya Emirgazi TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Kütahya Simav TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Kütahya Simav'da 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede 418 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Kütahya Simav TOKİ başvuru işlemleri ne zaman?

Tapu ifrazı için ne gerekir?

Tapu üzerinde yapılan ayırma işlemi, ifraz olarak tanımlanıyor. Tapu ifrazı için bazı belgeler ile birlikte Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, tapu ifrazı için ne gerekir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır?

Kentsel dönüşümde anlaşma yolu ile binayı tahliye eden hak sahiplerine talepleri doğrultusunda kira yardımı veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için ne yapılır? Kira yardımı nasıl alınır?

Kat mülkiyetine geçmek için ne yapmalıyım?

Kat mülkiyeti yasası gereğince, inşaat çalışmaları tamamlanan bir binanın bağımsız bölümleri üzerinde kat mülkiyeti kurulabiliyor. Peki, kat mülkiyetine geçmek için ne yapmalıyım diyorsanız işte yanıtı...

TOKİ Konya Meram başvuru işlemleri ne zaman?

TOKİ Konya Meram'da 499 tane daire kurayla satılıyor. Projede 500 TL başvuru bedeli alınıyor. Peki TOKİ Konya Meram başvuru işlemleri ne zaman?

Emekliler emlak vergisi ödememek için ne yapmalı?

Emlak Vergisinde; meskenler için gerekli koşulları taşıyan kimselere sıfır oranlı emlak vergisi uygulanıyor. Bu uygulamadan geliri olmayan ve tek mesken sahipleri faydalanabiliyor. Peki, emekliler emlak vergisi ödememek için ne yapmalı?

Emlak vergisi iadesi için ne yapılır?

6360 sayılı kanun gereğince ilçe belediyesine bağlanacak köylerde taşınmaz mallar için 5 yıl boyunca emlak vergisi alınmıyor. Bu sürenin başlangıcı 2014 yılı olup emlak vergisi iade ediliyor. Peki, emlak vergisi iadesi için ne yapılır?

Dükkan için ne kadar emlak vergisi ödenir?

Emlak vergisi için ödenecek bedel, taşınmaz malın değeri üzerinden emlak vergisi oranının hesaplanması ile bulunuyor. Peki, bir dükkan için ne kadar emlak vergisi ödenir? İşte emlak vergisi oranları..

Sit alanındaki taşınmazların hazine taşınmazları ile değiştirilmesi için ne yapılır?

Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu ve yönetmelikleri gereğince, sit alanındaki taşınmazların hazine taşınmazları ile değiştirilebiliyor. Peki, sit alanındaki taşınmazların hazine taşınmazları ile değiştirilmesi için ne yapılır?

Tapuda cins değişikliği harcı ne kadar?

Tapuda cins değişikliği işleminin yapılabilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu dairesine müracaat edilmesi gerekiyor. Ayrıca tapuda hesaplanacak harcın da ödenmesi gerekiyor. Peki, tapuda cins değişikliği harcı ne kadar?

Emlak vergisinden muaf olmak için ne gerekir?

1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri her sene devlete vergi ödüyor. Vergide muafiyet uygulaması da bulunuyor. Peki, vergiden nasıl muaf olunur? Emlak vergisinden muaf olmak için ne gerekir?

TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

TOKİ Malatya Beydağı'nda 10 bin 694 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 778 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Malatya Beydağı başvuru işlemleri ne zaman bitecek?

soçi 2014 ne zaman bitti Haberi

soçi 2014 ne zaman bitti


Rusya'nın Soçi kentinde 7 Şubat'ta başlayan 22. Kış Olimpiyat Oyunları, kapanış töreninin ardından sona erdi. 


Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki 40 bin kişilik Fisht Olimpiyat Stadı, açılıştaki gibi görkemli bir törene sahne oldu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı törende, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, çok sayıda diplomat, IOC üyeleri ve oyunlarda mücadele eden ülkelerin olimpiyat komitesi başkanları hazır bulundu. 


Kapanış törenindeki gösterilerde genel olarak Rusya'nın ruhunu yansıtan, kültürel ve sanatsal örnekler sunuldu. 


Çeşitli konserlerle başlayan etkinliklerin ardından, açılışta olduğu gibi, 2014 yılını simgeleyen yerel saatle 20.14'te resmi törene geçildi. 


İlk gösterinin ardından Rusya Devlet Başkanı Putin ve IOC Başkanı Bach protokol tribününe giriş yaptılar. Anonsla takdim edilen Putin ve Bach, töreni birlikte takip etti. 


Rusya bayrağını, altın madalyalı sporcuları taşıdı


Programdaki iki gösterinin...