29 / 04 / 2024

Soçi Olimpiyatı 2014

Soçi Olimpiyatı 2014

TÜRK-Rus sitesi Soçi Olimpiyatları'yla ilgili bir haber yayımladı. Haberde, eski Sovyet coğrafyasında 25 yıla yaklaşan geçmişlerinde büyük başarılara imza atan Türk müteahhitlerinin, 2014 Soçi Kış Olimpiyatı "altın madalyayı" hak ettiği belirtildi.

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Bir garip 8 milyar liranın hikayesi Çatlakların arasından buhar olup uçtu

Tam bir fiyaskoya dönüşen Melen Çayı barajı için 2014 yılında yapılan ilk ihalede maliyetin 214 milyon lira olması beklenirken, zaman içinde yapılan ihaleler ve harcanan paralar 8 milyon lirayı buldu. İşin garibi ise derin çatlaklar oluşan baraj setti halen kullanılamaz bir halde.

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

İdlib'de iki belde 'yıkılmış kent' ilan edildi!

Suriye için yapılan Astana anlaşmalarına göre "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi" içinde, Soçi mutabakatına göre de silahsızlandırılmış alanda bulunan iki belde, "yıkılmış kent" olarak ilan edildi.

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yenişehir-Bilecik yolunda çalışmalar başladı!

Yenişehir ile Bilecik arasında 30 kilometrelik yol için 2014 yılında yapılan ihaleye itiraz edilmesiyle yarım kalan çalışmalar, hukuki sürecin tamamlanmasıyla yeniden başladı.

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu restorasyonuna sona gelindi!

Türkiye’nin Milano Başkonsolosluğu için 2014 yılının başında satın alınan yeni hizmet binasında restorasyon çalışmalarının başlamasıyla, açılış için gün sayımına geçildi.

Ata GYO 5 ildeki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Adana , Giresun, Ordu, Çorlu, Düzce'de yer alan gayrimenkuller için 2014 yılı sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Ata GYO Gebze ve Başakşehir'deki gayrimenkullerin değerleme raporu!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze ve Başakşehir'de yer alan gayrimenkuller için 2014 yılı sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

Türkiye'de 2014'ten itibaren 283 OSB kuruldu!

OSB’lerdeki 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildi ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandı. Bakan Fikri Işık 2014 itibarıyla 283 OSB kurulduğunu bildirdi.

İşte 2014'ün en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri!

Tam liste de 55 kişi adını ve ödediği verginin açıklanmasını istemedi. İsmini açıklayan ilk kişi altıncı sıradaki Burhan Aras oldu. Aras'a 2 milyon 215 bin TL vergi tahakkuk etti.

Tekfen İnşaat TANAP Projesi'nde boruları bağlayacak!

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

Soçi Olimpiyatı 2014 Haberi

Soçi Olimpiyatı 2014

TÜRK-Rus sitesi Soçi Olimpiyatları'yla ilgili bir haber yayımladı. Haberde, eski Sovyet coğrafyasında 25 yıla yaklaşan geçmişlerinde büyük başarılara imza atan Türk müteahhitlerinin, 2014 Soçi Kış Olimpiyatı seferberliğinde "altın madalyayı" hak ettiği belirtildi. 


2007'de ihalelere davet edilmeyen Türk şirketlerinin, daralan zaman nedeniyle sorun yaşayan Rus yönetiminin kurtarıcısı olduğu belirtildi. Şu anda Soçi'deki Türk şantiyelerinde çalışan Türk işçilerinin 20 bine yaklaştığı belirtiliyor. Bölgede Sembol Ant Yapı, EMT gibi inşaat şirketleri proje yapıyor.


Sabah...