26 / 07 / 2024

Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri

Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri

Ciner Grubu'nun şirketlerinden Kazan Soda Elektrik ile Çinli Tianchen Corporation, yatırım tutarı 1 milyar 350 milyon doları bulan Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri için anlaşma imzaladı

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Suit Turizm Otelcilik Otomotiv İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kılıç, Fırat Kılıç ve Yavuz Kılıç ortaklığıyla kuruldu.

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Volkan Kılıç İnşaat Limited Şirketi Volkan Kılıç ve Ethem Sevinç ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akif Çağatay Kılıç, Bolu'daki spor tesisleri ve yurt binalarını inceledi!

Bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yapımı bitme aşamasında olan spor tesisinde, yurt binasında ve Gençlik Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’ndan Beykoz'a okul!

Erdoğan’ın bü­yük kı­zı Es­ra ile ev­li olan Be­rat Al­bay­rak, Nun Eği­tim ve Kül­tür Vak­fı­’nı kar­de­şi Ser­hat Al­bay­rak ve Ömer Faruk Kal­yon­cu­’y­la bir­lik­te kur­du. Vakfın okul in­şa­atı bit­ek üze­re…

Ofis Yüzyıl Danışmanlık Gayrimenkul ve Yönetim Limited Şirketi Gayrettepe Şubesi açıldı!

Ofis Yüzyıl Danışmanlık Gayrimenkul ve Yönetim Limited Şirketi Gayrettepe Şubesi, Tijen Dürer ve Furkan Parlak Müdürlüğünde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi, Yıldızposta Caddesi'nde açıldı.

Kılınç Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şahman Kılınç tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Açelya Caddesi'nde kuruldu.

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YBM Nakliyat İnşaat Turizm Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zafer Ayday tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Tuzla Şifa Mahallesi, Cihangir Sokak'ta kuruldu.

Akif Çağatay Kılıç'tan Karşıyaka ve Göztepe statları açıklaması!

Bakan Kılıç, İzmir'e yapılması planlanan statlar için belediyenin sorun çıkardığını açıkladı Kılıç; "Karşıyaka ve Göztepe statları için İzmir Büyükşehir ile sorun yaşıyoruz. Artık engel olmayın. Biz engel olmuyoruz." dedi.

Cry İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cry İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Karakuzu tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Tursezer Turizm İnşaat Tekstil Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi, Hamit Saygın Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL sermaye ile 24 Şubat'ta Sultanbeyli'de açıldı.

Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri Haberi

Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri

Ankara Kazan'da kurulacak soda üretim tesisi ile dünyanın en büyük soda üreticisi olmayı hedefleyen Ciner Grubu, bu yatırımla birlikte ihracat hedefini de yıllık 1 milyar 750 milyon dolara çıkartacak. 


Ciner Grubu iştiraklerinden Kazan Soda Elektrik ile Çinli Tianchen Engineering Corporation arasında, Ankara Kazan'da kurulacak Soda Külü ve Kojenerasyon Tesisleri yatırım anlaşması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Çırağan Sarayı'nda imzalandı. Toplantıda konuşan Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner, soda üretim yatırımının 2016 ve 2017 senesinde tamamlanacağını söyledi. Bu tesis yatırımının beş bölümden oluşan eklektik bir yapıda olduğu bilgisini veren Ciner, "Yapacağımız 1 milyar 750 milyon dolarlık ihracatın, yaklaşık 1 milyar 250 ile 1 milyar 300 milyon doları sodadan oluşacaktır. Bunun içinde Eti Soda'da olacaktır" diye konuştu. 


TCC...