20 / 07 / 2024

Şoförsüz minibüs ne demek

Şoförsüz minibüs ne demek

Fransız hükümeti ve Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Fransız Ligier Grubu’nun geliştirdiği sürücüsüz minibüsün ilk test sürüşü geçen hafta Çin’in Çengdu kentinde düzenlenen 12’nci Michelin Challenge Bibendum etkinliğinde gerçekleşti

Fakir ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürgenin teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

Elektrikli süpürge konusunda son yılların en moda ürünlerinden toz torbasız elektrikli süpürgeler artık hemen her evin baş köşesinde yer alıyor. Fakir’in ürettiği ranger electronic toz torbasız elektrikli süpürge de elektrikli süpürge almak isteyenlerin tam aradığı bir ürün olarak öne çıkıyor.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Ford’dan 3 farklı transit modeline de zam! Courier, Custom ve Minibüs fiyatları ne kadar oldu?

Ford’tan 3 farklı transit modeline de peş peşe zam geldi. Ford, Courier’e 23 bin 800 TL, Custom’a 28 bin 600 TL ve Minibüs’e de 40 bin 800 TL zam yaptığını duyurdu.

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası! Teslimler Mart 2025'te!

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesinde sınırsız boğaz manzarası sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge güncel fiyatı ne kadar oldu? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge son dönemde oldukça araştırılan ürünlerden biri oldu. Peki Arnica Tesla Premium Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar? İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi! İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları!

Her şeye zam gelirken Fiat Ducato Minibüs'e 25 bin TL'lik indirim geldi... Peki Ducato Minibüs'ün Mayıs 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte Ducato Minibüs Mayıs 2023 fiyatları...

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Filtre yıkamaya ve değiştirmeye son veren Dyson Animal Pro 2, yüksek emiş gücüyle geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar...

Yakıt ekonomisi ve düşük işletme maliyetinden avantaj sağlayan Ford Transit Minibüs Mayıs ayı fiyatı ne kadar oldu? 

Ford Transit serisi, dayanıklılığı ve güvenilirliğiyle tanınır. Ticari kullanıma yönelik olarak tasarlanmış olan Transit Minibüs, sağlam bir yapıya ve güçlü motorlara sahiptir. Bu da uzun ömürlü kullanım ve yoğun çalışma koşullarında güvenilirlik sağlar. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Philips FC9749/07 Powerpro Max Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler?

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, yüksek emiş gücü sayesinde 3 farklı temizlik işlemi sunar. Bununla birlikte toz haznesi bulunan cihazın 5 yıl kullanma garantisi var. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Arnica ET14402 Cyclone Rose Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Arnica Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, geniş toz haznesi, yüksek motor gücü ve hepa filtresi ile temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Grundig VCC 7870 HEPA Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL! Teknik özellikleri neler? 

Grundig Hepa Filtreli Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, güçlü motoru ve filtre sistemi sayesinde tozu ve kiri bünyesine hapseder.  Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Philips XB9125/07 Marathon Ultimate Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 

Philips toz torbasız elektrikli süpürge 5 yıl garantisi, ergonomik tasarımı ve gelİşmiş teknolojisi ile süpürme işlemini gerçekleştiriyor. 

Şoförsüz minibüs ne demek Haberi

Şoförsüz minibüs ne demek

Seri üretime geçen ve şu ana kadar İsviçre’deki Lozan Üniversitesi ile Lyon şehrinden toplam 11 adet sipariş alan bu yüzde 100 elektrikli sürücüsüz toplu taşıma aracı, 6’sı oturabilen 4’ü ayakta olmak üzere 10 kişilik yolcu kapasitesine sahip. Araçta, istenirse ayakta yolcu yerine tekerlekli sandalyenin gireceği otomatik açılıp kapanan rampa da bulunuyor. 3 boyutlu (3D) ileri teknoloji sistemlerinin (ön ve arkada HD kamera) yer aldığı araçtaki otonom sürüşü Robosoft şirketi tarafından geliştirilirken, bu sürüş için ‘GPS İzleme Sistemi’, ‘Görsel rehber’, ‘Çarpışma Algılama Sistemi’ ile SLAM (eşzamanlı yol belirleme ve haritalama) teknolojisi kullanılmış. Araç yola çıktığında otomatik olarak ön ve arkadaki iki kamera ile ışık algılama ve tarama sisteminden bilgileri alıyor, bilgisayara yüklenen rota ve harita ile birlikte sürücüsüz sürüşe başlıyor.


YOL...