01 / 05 / 2024

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Filtre yıkamaya ve değiştirmeye son veren Dyson Animal Pro 2, yüksek emiş gücüyle geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, en uygun nerede? İşte detaylar...



Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2 Elektrikli Süpürge, modern görünümü ve güçlü teknik donanımı ile ön plana çıkan bir ürün.

Dyson Animal Pro 2 Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadar, özellikleri ne? 19 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hızlı ve aynı zamanda detaylı temizlik yapmak isteyenlerin tercihi Dyson Animal Pro 2, yeni nesil teknoloji ile dizayn edilmiş motoru sayesesinde üst düzey performans sunar. Emiş gücü maksimum seviyededir ve geçtiği yerde tozdan eser bırakmaz. Toz haznesi, saç, evcil hayvan tüyü, her türlü toz ve kırıntıyı içerisinde tutar ve hava akımı ile dışarı çıkmasını önleyerek hijyenik bir kullanım sağlar.

Ürün tüm yüzey ve zeminlere uygun başlıklara sahiptir. Karbon lifli türbin başlık halı ve kilimleri pratik bir şekilde derinlere inen en ince kırıntıları bile toplayarak temizliyor. Koltukları derinlemesine temizlemek içinse mini türbin başlık devreye giriyor. Evcil hayvan sahipleri bu başlıklar ile rahat eder. Sert zemin başlığı, parke ve fayanslar için kullanılır. Kombinasyon başlığı ise ahşap mobilyaları tozdan arındırmak için ideal. Dyson Cinetic Big Ball Animal Pro 2, 360 derece dönebilme özelliği ile kapsamlı bir temizlik sağlar.

Öne Çıkan Özellikleri
Ball teknolojisi ile kolay yönlendirme: Bilye üzerinde hareket ederek köşeleri rahatça geçip zor alanlara ulaşır. Devrildiği zaman hiçbir müdahale gerektirmeden otomatik olarak düzelir.
Cinetic teknolojisi: Çok etkili siklonlar tıkanmayı önleyerek tozu yakalar ve emiş kaybı olmaz.
Verimli toz ayırma işlemi sayesinde filtre yıkamaya veya değiştirmeye son veren tek elektrikli süpürge.
Hijyenik hazne temizliği: Hazne içinde hapsolan tozu ve kirleri tek hareketle el değmeden boşaltır.

Peki, Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kaç TL? Dyson Animal Pro 2 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge fiyatı ne kadar oldu?

 


Geri Dön