10 / 05 / 2024

Soğuk Çeşme yeşil ev

Soğuk Çeşme yeşil ev

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı! Invictus İnşaat'tan Çeşme'ye 138 konutluk yeni proje!

Çeşme Invictus Life'ta yüzde 50 peşinatla vade fırsatı sağlanıyor. Invictus İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede toplam 138 konut bulunuyor.

Doları olanlara soğuk duş! Ünlü ekonomistler resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak!

Doları olanlara soğuk duş... Ünlü ekonomistler Selçuk Geçer, Atilla Yeşilada, Remzi Özdemir ve İslam Memiş resmen peş peşe açıkladı! Dolar işte bu kadar olacak...

Çeşme'ye toplu konut müjdesi!

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, Reisdere’de toplu konut projesi çerçevesinde 412 adet konut inşa edileceğini duyurdu. Toplu konut projesiyle, işçi, memur ya da emekli vatandaşların konut sahibi olmalarınıa imkan sunulacak.

Çeşme'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme İcra Dairesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Çiftlik Mahallesi, 6207 ada 2 parselde yer alan arsayı 21 milyon 133 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Kaynad Gayrimenkul İnşaat Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi Arnavutköy’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Musa Soğukçeşme ve Etem Soğukçeşme tarafından kuruldu.

Çeşme'de 9.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme Satış Memurluğu, İzmir ili, Çeşme ilçesi, İnönü Mahallesi, Marmara mevkii 5528 ada 14 parselde yer alan arsayı 9 milyon 735 bin TL'ye satıyor...

Çağla Şikel Çeşme'den ev tuttu!

Her yazı Bodrum'da geçiren Çağla Şikel fiyatların yükselmesi nedeniyle rotasını Çeşme'ye çeviren isimlerden biri oldu.

Çeşme Belediyesi'nden 12.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Çeşme Belediyesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı 12 milyon 150 bin TL'ye satıyor...

Soğuk Çeşme yeşil ev Haberi

Soğuk Çeşme yeşil ev

Dorak Holding, Kapadokya Bölgesi başta olmak üzere İstanbul, Ankara ve Kuşadası’ndaki yatırımlarıyla turizm sektörünün önde gelen markalarından biri haline geldi. Holding, şimdi de  Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Dorak Holding, aralarında tarihi Yeşil Ev’in de olduğu tarihi Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den devraldı. Holding, Hilton ile iş birliğine gitti ve tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı.

Açılışa, Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, Başkan Yardımcısı Ahmet Kaplan Tan ve Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Pilav, Hilton Avrupa Mimarlık ve İnşaat Proje Yöneticisi Cihan Yıldırım, Hilton Kıdemli Yöneticisi Fabienne Salet ile Otel Genel Müdürü Melis Okay ve tüm çalışanlar katıldı.

Toplam 78 oda var

Tesis, Yeşil Ev ve 12...