20 / 05 / 2024

söğütlü park ve kafe ihalesi

söğütlü park ve kafe ihalesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Söğütlü'ye yeni bir yatırım yapacaklarını belirtti

BİM Cuma kataloğu! Cuma günü BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! Cuma BİM aktüel ürünler

17 Mayıs Cuma BİM Kataloğu açıklandı. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler belli oldu. BİM'de Kamp masası 399 TL, Masa ve 2 Adet Kamp Sandalyesi 699 TL! 17 Mayıs Cuma BİM aktüel ürünler...

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce Mahallesi, İmrahor Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi kaç TL?

Bissell CrossWave C6 Cordless Pro Yüksek Vakumlu Kablosuz Dikey Süpürme ve Silme Makinesi ne kadar, kaç TL? İşte güncel fiyatı...

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas' ta 6 bin TL ye varan indirim fırsatı! İşte Roborock 9 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 MaxV Robot Süpürge ve Paspas yüzde 23 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde müşterilerini bekliyor. Peki robot süpürge indirimli, fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Viomi Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas'ta efsane indirim kampanyası! İşte Viomi 8 Mart 2023 fiyat listesi

Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas, Hepsi burada sitesinde indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Viomi Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas kaç TL?

söğütlü park ve kafe ihalesi Haberi

söğütlü park ve kafe ihalesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Söğütlü’de çevre düzenlemesi, park ve kafeterya çalışmaları yaparak ilçe merkezine yakışır, güzel bir yatırım gerçekleştireceğiz. Projenin ihalesine 3 Haziran Pazartesi günü çıkıyoruz" dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Arifiye Meydan çalışmasını tamamlayarak açılışını yapan Büyükşehir Belediyesi şimdi de Söğütlü ilçe merkezinde yeni bir çalışmayı hayata geçiriyor. Söğütlü'ye verdikleri sözü yerine getirdiklerini dile getiren Başkan Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizin çehresini değiştirecek yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Son olarak Arifiye Meydan çalışmasını tamamlayarak meydanı vatandaşlarımızla birlikte açtık. Şimdi de Söğütlü ilçemize verdiğimiz sözü tutuyor ve ilçe merkezinde yeni bir yatırım yapıyoruz. Söğütlü’de çevre düzenlemesi, park ve kafeterya çalışmaları yaparak ilçe merkezine yakışır, güzel bir yatırım gerçekleştirmiş olacağız. Projenin ihalesine 3...