25 / 05 / 2024

sokak aralarındaki otoparklar nasıl yapılacak

sokak aralarındaki otoparklar nasıl yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sokak aralarındaki araçların parklanma sorununa son vereceklerini söyledi. Topbaş, “Sokak aralarındaki parklanmaları önlemek için 1 - 2 bina satın alıp onlara özel otopark yapacağız." dedi...

Kiracı ev sahibine aidat borcu bırakırsa hakkında ne yapılır?

Kiracılar ev sahiplerine sıkıntı yaratıp aralarındaki ev sahibi kiracı ilişkisini zora sokabiliyorlar. Kiracıların ev sahiplerine aidat borcu bıraktığı durumlar yaşanabiliyor. Ev sahipleri peki böyle bir durumda ne yapabilirler.

Bakan Tunç açıkladı! Zorunlu arabuluculuk uygulamasına iki haftada rekor başvuru!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, zorunlu arabuluculuk uygulamasına ilişkin konuştu. Tunç, "Anlaşmalarla beraber hem taraflar maddi ve manevi olarak yıpranmadan serbest iradeleri ile aralarındaki uyuşmazlığı sona erdirerek toplumsal barışa hizmet ediyorlar ve hem de yargının iş yükü azalıyor” dedi.

Güney Kore ve Avrupa Birliği ekonomi ve güvenlik işbirliği yapacak! İşte detaylar

Kuzey Kore’de asla dinmeyen gerilim ve yeni alevlenen Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Güney Kore ve Avrupa Birliği (AB), aralarındaki ekonomik ve güvenlik işbirliklerini geliştirme konusunda karara vardı. 

Altının başkentinde altın fiyatları resmen açıkladı! Aradaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altının Başkenti Kahramanmaraş'ta altın fiyatları resmen açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları ile aralarındaki farkı görenlerin ağzı açık kaldı. İşte Kahramanmaraş 6 Eylül 2022 altın fiyatları.

Kayıt dışı kiralanan evlere pankartlı önlem!

İstanbul Fatih Belediyesi ilçe genelinde kayıt dışı kiralanan evleri kiralamak için sokak aralarına pankart asarak vatandaşlardan ihbar talebinde bulundu.

Müteahhit ve arsa sahibi arasındaki sözleşmelerde KDV ayrıntısı!

Müteahhitler gerçek kişi veya kurumların arsalarını kat, daire veya işyeri karşılığında aralarında eser sözleşmesi düzenleyerek inşaat yapıyor. Peki müteahhitle arsa sahibi arasındaki sözleşmelerde KDV dahil mi hariç mi? İşte detaylar...

Accor’dan Akfen GYO’ya destek!

Akfen GYO’nun portföyünde bulunan 15’i Türkiye’de ve 4’ü Rusya’da olmak üzere 19 oteli işleten Accor Grubu ile aralarındaki kira sözleşmesi revize edilerek Akfen GYO lehine iyileştirildi.

Türk ve Japon müteahhitlerinden yeni ortaklık! 

Türk ve Japon müteahhitlik firmaları, aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve üçüncü ülkelerdeki iş ortaklıklarının artırılması amacıyla "6'ncı Türkiye-Japonya Uluslararası İnşaat İşbirliği Konferansı" düzenledi. 

İstanbul'da ağır hasar yapan depremler ve aralarındaki yıl sayıları!

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu,  İstanbul için geçmişte yaşanan 15 ağır hasar yapan deprem ve aralarındaki yıl sayılarını kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

Avcılar'da apartman sakinleri tedirgin: Mezarlık binamıza yaklaşıyor!

Avcılar'da 5 yıl önce yapılan 3 katlı binada oturanlar, hemen yanlarında bulunan Ambarlı Mezarlığı ile aralarındaki duvarın her geçen gün evlerine doğru kaydığını iddia ederek, yetkililere çağrı yaptı.

Beren Saat yeni ev arayışına girdi!

Uzun zaman boşanma haberleri ile magazin gündeminden düşmeyen Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti aralarındaki buzları eritmiş gibiydi. Ancak iddialara göre; Beren Saat, emlakçılara haber gönderdi ve acil daire arayışına girdi.

Hafriyat zorbaları!

Kadıköy Fikirtepe'de sokak aralarına ve bazı özel mülklere kaçak şekilde hafriyat ve moloz dökülüyor. Bölgede yaşayanlar kaçak dökümlerin gece saatlerinde, plakaları sökülen kamyonlarla yapıldığını söyledi...

Sinan Aygün CHP'den istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile aralarındaki rüşvet tartışmasının ardından Sinan Aygün CHP'den istifa ettiğini açıkladı...

sokak aralarındaki otoparklar nasıl yapılacak Haberi

sokak aralarındaki otoparklar nasıl yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sokak aralarındaki araçların parklanma sorununa son vereceklerini söyledi. Topbaş, “Sokak aralarındaki parklanmaları önlemek için 1 - 2 bina satın alıp onlara özel otopark yapacağız." dedi.


Kadir Topbaş, Güngören’de yapılan yatırım ve hizmetlerin tanıtım, temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.


Açılış töreninde konuşan Topbaş, “Allah nasip ederse, Avrupa yakasında bitme aşamasına gelen 700 bin metrekare alan üzerine 20 bin sokak hayvanlarıyla ilgili barınak yaptık, bitme aşamasına geldi. Büyükşehir olarak biz yapacağız. Asya yakasına da 650 bin metrekare alana 15 bin hayvanlık da orada barınak yapıyoruz. Bu konudaki hassasiyetlerimizin bilinmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.


Araç parklanma sorununa değinen Topbaş, “100 bin araçlık çoğu kapalı olmak üzere yeni otoparklar yapacağız. Yeni metrolar, planlara işledik. Hamdolsun kasamızda paramız da var....