02 / 05 / 2024

Sokak Park Etme Ücreti

Sokak Park Etme Ücreti

Tüketiciyi Koruma Derneği, belediyenin sokak otoparklarını mahkeme kararıyla iptal ettirdi. Karar diğer kentler için de örnek taşıyor

Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ağırlık merkezinin alçak olması ve kompakt boyutlarıyla mükemmel park etme imkanı sunan Mini Cooper 5, tasarımıyla çığır açıyor. Peki Mini Cooper 5 fiyatları kaç lira? En ucuz Mini Cooper 5 ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Kartal'da park yapım çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yapımı tamamlandığında ilçedeki en büyük park olacak olan Havuz Sokak’taki park alanında incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir’den Nusaybin’e üç park!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Nusaybin'de hayata geçirdiği Kardeşlik Parkı, Barış Mahallesi Parkı ve Bulun Sokak Parkı'nı hizmete açtı.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

Fatih Muhtar Osman Güven Parkı yenileniyor!

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Dinibütün Sokak’ta yer alan Muhtar Osman Güven Parkı çevre halkından gelen talepler sonucunda yenilenecek.

Fatih Bezmialem Parkı yenilendi!

Molla Gürani Mahallesi Ördek Kasap Sokak üzerinde bulunan Bezmialem Parkı yeni görünümüne kavuştu.

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

Pendik Belediyesi'nden 2016'da 9 yeni park!

Yayalar ve Güzelyalı Mahalleleri yeni yıla yeni parklarla girdi. 1.750 metrekarelik Yayalar Akın Sokak Parkı ile 266 metrekarelik Güzelyalı Yücel Sokak Parkının tamamlanmasıyla 2016 yılında hizmete kazandırılan park sayısı 9 oldu.

Fatih Mustafa Nafi Parkı yenileniyor!

Seyid Ömer Mahallesi Mustafa Nafi Sokak’ta yer alan mevcut park, çevre sakinlerinin yoğun asayiş şikâyetleri ve yenileme talepleri doğrultusunda revize edilmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Sarıyer'deki iki park baştan aşağı yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Sarıdağ Davet Sokak ve Büyükdere Mühendis Şevket Sokak’ta baştan aşağı yenilenen parkların açılış kurdelesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve mahalle sakinleri birlikte kesti.

Sokak Park Etme Ücreti Haberi

Sokak Park Etme Ücreti

Burdur Tüketiciyi Koruma Derneği (BURTÜKODER), sokak ve caddelerin kenarında belediyenin ücretli otopark uygulamasını yargıya taşıdı. 


Mahkeme de talebi haklı bularak bu uygulamayı iptal etti. Ayrıca mahkeme, sokak otoparklarına ücret ödeyen yurttaşların paralarının geri ödenmesi yönünde karar aldı. Dernek Başkanı Kemal Arslan, “Sadece Burdur’da değil tüm ülkemizde belediyelerin sergilediği otopark zulmünün durdurulmasını sağlayacak bir hukuk zaferi kazanılmıştır. Bu zafer tüm hizmetleri paraya çevirmeyi alışkanlık haline getirmiş, yurttaşlardan adeta haraç alan anlayış sahiplerini durduracak bir kazanımdır. Belediye bu kararı 30 gün içinde uygulamak zorundadır” diye...