07 / 05 / 2024

Söke imar projeleri

Söke imar projeleri

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke pazarını gezdi. CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran' ında eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu Söke'nin çehresinin tamamen değişileceğini söyledi...

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

Irak'ın Diyala vilayetinde koronavirüs nedeniyle imar projeleri durduruldu!

Irak'ta tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarında yaşanan artış sebebiyle Diyala vilayetindeki tüm imar projeleri durduruldu.

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Aydın Söke'de 5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli, Söke İlçesi, Fevzipaşa Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 5 milyon 93 bin 100 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hendek Belediyesi Şubat ayı toplantısında imar konuşuldu!

Hendek Belediyesi Meclisi Şubat ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar konuşulacak!

Avanos Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Beykoz Belediye Meclisi Ocak Ayı toplantısında imar konuşuldu!

Beykoz Belediyesi Meclisi Ocak Ayı’nın son toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Giresun Belediye Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Söke imar projeleri Haberi

Söke imar projeleri

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke pazarını gezdi. CHP Söke Belediye Başkan Adayı Süleyman Toyran'ında eşlik ettiği Başkan Çerçioğlu, pazar esnafına hayırlı işler dileyip sohbet etti. Çerçioğlu, Söke'de ayrıca Ticaret Borsası'nda borsa üyelerine Söke'de hayata geçireceği projeler hakkında bir sunum gerçekleştirerek bilgiler verdi. Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir ile birlikte alt yapıdan, imara kadar pek çok hizmetin büyiikşehir belediyesi tarafından verileceğini belirterek, Söke, Merkez Efeler ve Nazilli'de asfalt şantiyeleri kuracaklarını söyledi. Organize tarım alanlarından da söz eden Başkan Çerçioğlu, Söke içme suyu Sarıçay Barajı ile 50 yıllık su ihtiyacının karşılanacağını belirtti. Söke Otogarı, kapalı otopark, kültür ve spor merkezi projesi, çocuk ve gençlik merkezi projesi, tabiat parkı ve kuş cenneti, nazım imar planı tamamlama projesi başta olmak üzere birçok projeyi gerçekleştireceklerini...