20 / 05 / 2024

Söke Meclisi Aralık olağan meclis toplantısı

Söke Meclisi Aralık olağan meclis toplantısı

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?

Yılbaşı dolayısıyla 31 Aralık 2023 ve 1 Ocak 2024 alışveriş merkezleri (AVM) çalışma saatleri araştırılıyor. ''AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024'' sorusunun yanıtı alışveriş merkezine gitmek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki AVM'ler 1 Ocak'ta kaçta açılacak 2024?

 Galaxy A52'ye indirim fırsatı! Carrefour'dan 2022'nin son sürprizi... 26 Aralık fiyat listesi

Carrefoursa'da  Samsung Galaxy A52 için internete özel, CarrefourSA Kart'a Özel  %18 Tasarruf fırsatla Aralık ayına özel imkanla  8.999,00 TL'ye sunuyor. Peki Samsung Galaxy A52 fiyatı ne kadar. İşte detaylar.

Yok artık! 4 milyon 219 bin TL zam geldi! İşte Mercedes-Maybach S-Serisi 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

En çok satan otomobil markalarından biri olan Mercedes, Maybach S-Serisinin Aralık ayı fiyatı açıklandı. Araca öyle bir zam geldi ki duyanlar "yok artık" demekten kendini alamadı. Mercedes-Maybach S-Serisi bir ayda tam 4 milyon 219 bin TL zamlandı.

"Bu kadar da olmaz" dedirtti! Mercedes-Benz S Serisi'ne 1 ayda 356 bin TL zam geldi! İşte 10 Aralık 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in lüks modeli S Serisi’nin son zamların ardından fiyatı oldukça yükseldi. İşte, Mercedes-Benz S Serisi 10 Aralık 2022 fiyat listesi…

Çiftçilere şok! TMO 100 bin ton arpa aldı! Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 1 Aralık 2022 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 455 bin ton yemlik arpa ihalesinde alıma start verirken, Avrupalı ticaret kaynakları ilk etapta 100 bin ton arpa aldığını duyurdu. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte buğday, arpa, mısır 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOKİ Aydın Söke’de aylık 2.280 TL’ye ev sahibi olun! TOKİ Söke projesinin detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Söke 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Söke projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Söke 2022 ucuz konut projesi...

Müteahhitlere müjde! Resmen 31 Aralık 2022'ye kadar uzatıldı!

Yapı ruhsatı düzenlenmemiş yapılarda müteahhit yeterliliği aranmama süresi 31 Aralık 2021 iken, 31 Aralık 2022 tarihine kadar uzatıldı.

Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla!

Kira sözleşmeleri Aralık 2021 içerisinde yenilenecek olan kiracılar Aralık 2021 kira artış oranlarını araştırıyor. Peki Aralık 2021 kira artış oranları ne oldu? Bu ay kiraya ne kadar zam gelecek? İşte Aralık 2021 kira artış oranı 3 maddede tüm detaylarıyla...

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

O raporu almak için son tarih 31 Aralık!

Enerji verimliliği etüt raporunun hazırlanarak teslim edilmesine ilişkin kurum ve işletmelere tanınan süre, 31 Aralık 2020'de sona eriyor. Yapılacak denetimlerde raporunun olmaması durumunda, 30 ila 170 bin TL arasında idari para cezası kesilecek. 

3 maddede kira artış oranı Aralık 2020!

Kira sözleşmesi Aralık ayı içerisinde yenilenen kiracılara ne kadar zam yapılacağı geçtiğimiz günlerde belli oldu. İşte 3 maddede kira artış oranı Aralık 2020...

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Zehra Zümrüt Selçuk: Giresun'da SGK prim ödeme süresi 31 Aralık'a kadar uzatıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, Giresun’da SGK prim ödeme süresinin 31 Aralık'a, SGK’ya verilecek prim belgelerinin süresinin de 15 Aralık’a ertelendiğini bildirdi.

Söke Meclisi Aralık olağan meclis toplantısı Haberi

Söke Meclisi Aralık olağan meclis toplantısı

Söke Belediye Meclisi Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıya Mehmet Taşçı (CHP), Esra Elif Bozkurt (MHP) Bülent Arıcı (MHP) Süleyman Yörük (MHP), Ayla Kuru (Ak Parti), HASAN Ergün (Ak Parti) mazeretleri nedeyle katılmadı.


Söke Beleidye Başkanı Süleyman Toyran Başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında yoklama ve saygı duruşunun ardından geçmiş karar özeti oy birliği ile kabul edildi.


Doğanbey, Serçin, Sarıkemer, Tuzburgazı Mahallelerinde kadastro kanunu kapsamında çalışmalarda görev alacak 6’şar kişilik bilirkişilerin belirlenmesi maddesi görüşüldü. Gündemde yer alan imar tadilatları ile ilgili maddelerden Ayşe Karabacak’ın kamulaştırma talebi imar komisyonuna hava edilirken, diğer Cumhuriyet mahallesinde ticaret-turizm ve konut alanı olarak imar değişikliği talebi ise imar komisyonundan geldiği şekliyle kabul edildi. Asansör bakım ve muayenelerinin yeni sözleşmesi ile ücret tarifelerinin belirlenmesi maddesi de meclis gündeminde...