14 / 05 / 2024

Söke merkez çarşı üst örtü projesi

Söke merkez çarşı üst örtü projesi

Söke Belediyesi’nin ilçeye vizyon kazandıracak projelerinden biri olan ‘Söke merkez çarşı üst örtü (kapalı çarşı) projesi’ hayata geçiyor. Başkan Toyran’ın çarşı esnafı ile bir araya gelerek sunduğu proje, esnaflardan tam not aldı.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Kipaş Holding Söke'de iki fabrika kuracak!

Kipaş Holding, Aydın'ın Söke ilçesinde hayata geçireceği ikinci fabrikayla Türkiye'nin kağıt ithalatı sorununa katkı sağlamayı hedefliyor.

Batısöke Çimento Fabrikası'ndan 680 milyon liralık yatırım!

Batı Anadolu Grubu, Batısöke Çimento Fabrikası'nı 680 milyon liralık yatırımla dev bir entegre tesisine dönüştürdü. Tesis, 2018 yılının ilk aylarında üretime başlayacak.

Söke Belediyesi'nden Sosyal Konut Projesi müjdesi!

Söke Belediyesi’ne ait bugün üzerinde hayvan pazarı ve seranın bulunduğu arazide yapılması planlanan sosyal konut projesi ile özellikle dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi hedefleniyor.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Şengel Residence Söke'de yükselecek!

Aydın Söke'de inşa edilecek Şengel Residence projesinde toplamda 122 konut yer alıyor. Şengel İnşaat imzasını taşıyacak proje 8 Eylül'de teslim edilecek.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Piyap İnşaat, Söke OSB'de tesis açtı!

Prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrika inşaatlarıyla dikkat çeken Piyap İnşaat, Söke Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni üretim tesisini açtı.

Aydın Söke'de 500 milyon TL'lik çimento fabrikası yapılıyor!

Batı Anadolu Grubu, Söke’de büyük bir entegre tesis yatırımını hayata geçiriyor. Batısöke Çimento Fabrikası'nın toplam maliyeti 500 milyon TL'yi bulacak.

Söke merkez çarşı üst örtü projesi Haberi

Söke merkez çarşı üst örtü projesi

Söke’nin tam göbeğinde bulunan çarşının önemli bir bölümünü oluşturan Demirciler, Hasırcılar, Basmacılar ve Yağcı Sokakların üstünün kapatılarak modern bir hale getirilmesini amaçlayan proje, bunun yanında çarşı dokusunun korunarak yaşatılmasını hedefliyor. Söke merkezinde kapalı çarşı havasını yaratmayı hedefleyen proje, çarşı merkezi daha modern ve cazibeli hale gelecek.


Proje ile ilgili olarak Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, halkçı bir anlayışla çarşı esnafı ile bir araya geldiği bir toplantı düzenledi. Toplantıda Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mine Aşçı, Söke Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Üyeleri Haldun Işıklı ve Hüseyin Gündüz de bulundu.


Üniversitelileşme ile bugün 5 Binlerden olan öğrenci sayısının birkaç seneye kadar 10 Bin seviyesine ulaşacağını, OSB’nin de yakın zamanda ilçeye farklı katkılar sunacağını belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; geleceğinin Söke’sinin şekillenmeye...