03 / 05 / 2024

söke mezbaha yapımı

söke mezbaha yapımı

Söke'de Bağarası yolu üzerinde bulunan arıtma tesisi civarında yapılması planlanan mezbaha için, 3 Kasım Salı günü ihale düzenlenecek.

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Balıkesir'de 26.3 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 26 milyon 344 bin TL'ye ihaleye çıkardı.

Antalya'da 41.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 41 milyon 554 bin 337 TL'ye ihaleye çıkardı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarında son durum!

Çanakkale Boğazı'nda yapımı süren 1915 Çanakkale Köprüsü'nde geçici çalışma halatı montajına başlanıyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmaları devam ediyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım çalışmalarının iş programına uygun devam ettiğini bildirdi.

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Yapı kayıt belgesi süresi uzatıldı mı?

Mevcut uygulamada yapı kayıt belgesi müracaatı 31 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabiliyor. Peki, yapı kayıt belgesi süresi uzatıldı mı? Yapı kayıt belgesi süresi uzatılacak mı?

İnşaat yapım süresi kısalıyor!

Ön üretimli kolon kiriş gibi ana yapı elemanlarının birleşimlerinde yerinde döküm beton gerektirmeyen ve tamamen ön üretimli bir yapım metodu olan SQRIM Japon Bina Yapım Teknolojisi ile inşaat süresi konvensiyonel yönteme göre yüzde 50 daha azdır. 

Rıza Sarraf'ın yalısında keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı belirlenen Rıza Sarraf ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın 10’ar yıla kadar hapisle yargılandığı davada, mahkeme köşkte keşif yapılmasına karar verdi.

Bingöl III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi işyeri yapım ihalesi 11 Temmuz'da!

Bingöl Merkez III. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 501 işyeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 11 Temmuz'da gerçekleşecek..

söke mezbaha yapımı Haberi

söke mezbaha yapımı

Söke'de Bağarası yolu üzerinde bulunan arıtma tesisi civarında yapılması planlanan mezbaha için, 3 Kasım Salı günü ihale düzenlenecek. İhaleyi kazanan, Belediye Meclisinin 13 Ekim'de aldığı karar doğrultusunda yapacağı mezbahayı 29 yıl süreyle işlettikten sonra Söke Belediyesi'ne devredecek. 


2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan ihalede. Söke Belediyesi'ne ait olan 485 ada, 113 ve 115 parselde bulunan arsaya yapılacak olan tesiste günde 70 büyükbaş. 160 küçükbaş hayvan kesimi gerçekleştirilmesi planlanıyor. Teknolojik ve modern şekilde yapılması planlanan tesislerin Söke Belediyesi'ne kira geliri de getirmesi düşünülüyor. 


Ticaret Odası Başkanlığı döneminden bu yana Söke'nin modern bir mezbaha tesisine sahip olması gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Toyran, "Tesis Söke başta olmak üzere bölgeye büyük fayda sağlayacak. Sağlıklı ve modern koşullarda kesilecek hayvanlarının vatandaşa sunulması...