09 / 05 / 2024

Söke Yenicami mahallesi

Söke Yenicami mahallesi

Söke kent merkezi içinde oluşturdukları görüntü ve çevre kirliliği ile sıkıntıya neden olan metruk yapılar yıkılıyor. Söke ’nin Yenicami Mahallesi Özmen Sokak ’ta yıkımlar yapıldı.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Elazığ Sürsürü Mahallesi 2. Etap'taki 493 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremin sonrasında depremzedeler için Sürsürü Mahallesi 2. etapta yapılan 493 ev için kura çekilişi yapıldı. Meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremde 41 kişi hayatını kaybetti.

Aydın Söke'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık zeytinlik!

T.C. Söke Satış Memurluğu, Aydın ili, Söke ilçesi, Yenikent mahallesinde yer alan zeytinliği 10 milyon 462 bin 831 TL'ye satıyor...

Söke'deki bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi TBMM'de!

Aydın'ın Söke ilçesinde bulunan bir okulun depreme dayanıksız olduğunun tespit edilmesi ve bu konuda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Murat Kurum'dan Söke'ye 400 sosyal konut müjdesi!

Aydın'da konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Söke'de 400 sosyal konut yapma kararını aldık" dedi.

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020!

TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Söke kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi 2020 ve TOKİ Aydın Söke kura sonucu listesi...

TOKİ Aydın Söke 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar gelirliler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Söke 100 bin konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çekmeköy Sırapınar Mahallesi 638 ve 639 parsellerin imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 638 ve 639 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Batısöke Çimento yüzde 75'lik hissesini satıyor!

Batı Anadolu Grubu'na bağlı Batısöke Çimento yüzde 75 oranındaki hissesini satacak. Hissenin satışını Ünlü&Co yapacak.

Beyoğlu Sütlüce Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Sütlüce Mahallesi, 3218 ada, 22 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 2 Nisan 2019 tarihinde askıya çıkarıldı.

Söke Yenicami mahallesi Haberi

Söke Yenicami mahallesi

Söke Belediyesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda Süleyman Toyran’ın Belediye Başkanlığı döneminde yani son 9 ayda 17 metruk yapının yıkımı gerçekleştirildi. Son yıkım yapılan yer Söke’nin Yenicami Mahallesi Özmen Sokak’ta bulunan yapı oldu.



Söke Belediyesi Şantiye ekibinin elinde yıkım kararı kesinleşen 7 adet daha yapının olduğu, belirlenen program dahilinde bu 7 yapının da yıkılacağı belirtildi. Bunun yanında 8 adet metruk yapının daha yıkımlarının gerçekleşebilmesi için gerekli yazışma işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Metruk halde bulunan yapılar ilçemizde hoş olmayan görüntü kirliliği yaratmanın dışında yangın tehlikesi de oluşturuyor. Madde bağımlıların da mekanları haline gelen bu tür yapıların yıkımları mülk sahipleri ile yapılan görüşmeler ve çeşitli prosedürlerin giderilmesinden sonra gerçekleştiriliyor. Bu konuda 9 ayda hızlı ve etkin bir çalışma yürüttüğümüze...