29 / 04 / 2024

Sokullu Tazecim

Sokullu Tazecim

Ankara Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği tarafından AB standartlarında yürütülen proje kapsamında tazecim yeni şubesi Sokullu sakinleriyle buluştu.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Sokullu tarafından kuruldu.

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Lüleburgaz Sıbyan Mektebi'nin tarih müzesi olması için öneri!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 1570 yılında Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'nde bulunan Sıbyan Mektebi'nin tarih müze olması için öneride bulundu.

Sıbyan Mektebi'nde restorasyon çalışmaları başladı!

1570'de Mimar Sinan tarafından inşa edilen Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi'ndeki Sıbyan Mektebi restore ediliyor.

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hanzade Taşınmaz Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Sokullu, Kasım Öztaş ve Sıtkı Ayan tarafından kuruldu.

Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü yıkıldı! 

Mimar Sinan'ın 451 yıllık eseri olan Beyoğlu'ndaki Sokullu Mehmed Paşa Çeşmesi'nin bir bölümü restorasyon ihalesini alan firma tarafından yıkıldı. 

Dilan Çİçek Deniz Bebek’e taşındı!

Sevgilisi Birkan Sokullu’dan ayrılan Dilan Çiçek Deniz, en yakın arkadaşı Bensu Soral'a komşu oldu. Bebek'te boğaz manzaralı bir eve taşınan Deniz, aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

Birkan Sokullu, Berrak Tüzünataç'la oturduğu evi boşalttı!

Oyuncu Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu 3 yıllık aşkı geçtiğimiz günlerde sonlandırmıştı. Birkan Sokullu, Boğaz’da Tüzünataç ile birlikte oturdukları evden ayrıldı.

Sokullu Mehmet Paşa Camii yeniden açıldı!

Sadrazam Sokullu Mehmet Paşa tarafından 1578 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan Sokullu Mehmet Paşa Camii restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

1071 Malazgirt Bulvarı'ndaki gecekondu yıkıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Sokullu'ya direk ulaşımı sağlamak amacıyla 1071 Malazgirt Bulvarı'nda bulunan ve davalık olan gecekondu kaldırıldı.

Çankaya Cahit Sıtkı Tarancı Parkı açılıyor!

Cumhuriyet dönemi şiirinin büyük üstadlarından Cahit Sıtkı Tarancı’nın adını yaşatmak için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinde yapılan yeni parkına Cahit Sıtkı Tarancı ismini veriyor.

Hatay Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi göz kamaştırıyor!

Anadolu’da yapılan ilk cami Habib-i Neccar ve dünyadaki ilk mağara kilisesi olan ST. Pierre'e ev sahipliği yapan medeniyetler şehri Hatay, 442 yıldır topraklarında bulundurduğu tarihi Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ile de göz kamaştırıyor.

Sokullu Tazecim Haberi

Sokullu Tazecim

Ankara Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cengizhan Yorulmaz, İl Gıda Tarım Müdürü Bülent Korkmaz ve çok sayıda süt meraklısının katıldığı açılışta vatandaşlar süte doydu. Bir sosyal sorumluluk projesi olan Tazecim Ankara'da büyük bir yol kat ettiğini belirten Cengizhan Yorulmaz, "Yeni şubemiz Ankaralılara hayırlı olsun. Sağlık ve uygun fiyat bir arada sloganıyla yola çıktık kısa zamanda tüm Ankara'ya yayıldık. Bu kapsamada süt toplamak için 300 soğutma tankı ve toplama merkezi kurduk. Bu merkezlerden 100 bin litre süt topluyoruz. Kendi yoğurt ve peynirini yapmak isteyen Ankaralıya taze süt imkanını getirdik. Doğrudan üretici ve tüketiciyi bir arayla getiren bu proje ile Ankaralılar sağlıklı, ucuz ve günlük süte kavuştu" dedi. 


Sabah...