24 / 07 / 2024

Solar Beach Surf Club

Solar Beach Surf Club

Sıcaklar bastırdı, herkes serinlemek istiyor. İstanbul'un, tabir-i caizse, dibindeki sayfiye yerleri, bu sıcaklarda denize girip rahat bir nefes almanızı sağlıyor. Touch İstanbul dergisi, denize girilebilecek adresleri derledi

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Hillside Beach Club Tatil Köyü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün ekspertiz raporu!

Alarko GYO, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün Ekspertiz Değerleme Raporu'nu KAP'ta yayınladı.

Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün daimi üst hakkı süre uzatımı tapuya tescillendi!

Alarko GYO'nun Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının daimi ve müstakil üst hakkı süre uzatımı 9 Ekim 2019 Çarşamba günü tapuya tescil edildi...

Solar Beach Surf Club Haberi

Solar Beach Surf Club


KEFKEN

EL DEĞMEMİŞ KOYLARI VAR

Güzel bir balıkçı kasabası Kefken... Kocaeli'ye bağlı Kandıra ilçesinde bulunan Kefken, İstanbul'a 160 kilometre uzaklıkta bir kasaba, el değmemiş koyları ile ilgi çeken tatil beldeleri arasında. Özellikle Cebeci kumsalı farklı bir deneyim isteyenler için... Burada, Kefken ve Giresun Adası bulunuyor. Özellikle Kefken Adası'nda Cenevizliler'den kalma kale surları var. Tarihi özelliğiyle de ön plana çıkan ada, üzerinde yaşam olan, Karadeniz'deki tek ada.


KERPE

DALMAYI SEVENLERE...

Kandıra'ya 10, İzmit'e 50, İstanbul'a 150 kilometre uzaklıktaki Kerpe, doğal koyları, çam ormanları, 150 metreye kadar sığ denizi ve kumsallarıyla şehirden uzaklaşmak isteyenleri bekliyor. Burada balık yiyebilir, ormanda yürüyüşe çıkabilir, Kerpe Burnu'ndaki Miço Limanı'nın bakir koylarını tekneyle veya karadan dolaşabilirsiniz. Dalma merakı olanlar içinse Kerpe Burnu kayalıkları âdeta bir cennet. Kerpe'de uygun fiyata kalabileceğiniz otel...