05 / 05 / 2024

Solemar Adabükü güncel fiyatlar

Solemar Adabükü güncel fiyatlar

Toplam 134 tane villanın yer aldığı Solemar Adabükü Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor. Projede Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlıyor. Peki Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim edilecek?

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Ünye, Trabzon, Sakarya ve Zonguldak fındık fiyatları tek tek açıkladı! Güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)  2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlar serbest piyasası da etkiledi. Peki güncel fındık fiyatları 2023 ne kadar? İşte 4 Eylül 2023 fındık fiyat listesi.

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Opel Mokka'nın Temmuz 2023 fiyatları resmen ağızları açık bıraktı! İşte Opel Mokka güncel fiyat listesi!

Opel Mokka'nın Temmuz 2023 fiyatları resmen ağızları açık bıraktı... İşte Opel Mokka güncel fiyat listesi... Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

TMO güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Zonguldak fındık fiyatları açıklandı! İl İl fındık fiyatları 

TMO güncel fındık fiyatları açıklandı. İl il açıklanan fındık fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon, Ordu, Zonguldak, Samsun fındık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il güncel fındık fiyat listesi...

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Fındık fiyatlarına zam geldi mi? Güncel fındık fiyatları ne kadar oldu? 3 Mayıs 2023 fındık fiyat listesi

Fındık fiyatlarındaki son durum çiftçiler tarafından yakından takip ediliyor. ''Fındık fiyatları ne kadar, fınfık fiyatlarına zam geldi mi?'' sorusu gümdende yer alırken, güncel fındık fiyat listesi belli oldu. 3 Mayıs 2023 fındaık fiyat listesi.

Güncel listede büyük sürpriz var! 2023 Volvo S90 fiyatları bu sefer tam olay

Dünyanı en sağlam otomobilleri arasında gösterilen Volvo S90 fiyat listesi şaşkına çevirdi. İşte  2023 Volvo S90 güncel fiyat listesi…

Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi

Bu seneki fındık sezonunu geçtiğimiz senelere göre daha verimli geçiren üreticiler fındık fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları resmen açıklandı! 16 Nisan 2023 fındık fiyat listesi.

Güncel fındık fiyatları ne kadar? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi

Güncel fındık fiyatları çiftçiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki güncel fındık fiyatları ne kadar? 2023 fındık fiyatları kaç lira? Trabzon, Ordu, Giresun fındık fiyatları belli oldu! 16 Mart 2023 fındık fiyat listesi.

Solemar Adabükü güncel fiyatlar Haberi

Solemar Adabükü güncel fiyatlar

"Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Muğla Bodrum'da hayata geçirilen proje 50 dönüm arsa üzerinde yükseliyor.


Solemar Adabükü Bodrum'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen villa çeşitleri bulunuyor. Projede fiyatlar 185 bin Eurodan başlangıç gösteriyor. 


Konutların alanları minimum 103 metrekare, maksimum ise 213 metrekare şeklinde tasarlanan Solemar Adabükü Villaları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Solemar Adabükü Muğla'da peşin alımlarda indirim fırsatı sunuluyor. Proje deniz kenarı, kafeterya, hobi odaları, bar, iskele, mini market, havuz ve cafeler gibi ortak kullanım alanlarından oluşuyor. 


Bodrum Solemar Adabükü ne zaman teslim?

Yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 70'lik konut bedeli için 36 ay vade yapılan Solemer Adabükü Bodrum'da teslimler hemen...