29 / 04 / 2024

solemar adabükü ne zaman teslim

solemar adabükü ne zaman teslim

Ev tiplerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri kapsamında Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükseliyor.

Solemar Adabükü ulaşım!

Solemar Adabükü ulaşım bilgilerine göre proje, Muğla Bodrum Adabükü lokasyonunda bulunuyor. Konutların büyüklükleri 103 metrekareden başlangıç gösteren projede 36 ay taksit imkanıyla ödeme yapılabiliyor.

Bodrum Solemar Adabükü villa fiyatları!

Bodrum Solemar Adabükü villa fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Muğla Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü'nde konutların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Muğla Solemar Adabükü nerede?

Solemar Adabükü Bodrum fiyat listesi!

Solemar Adabükü Bodrum fiyat listesi kapsamında peşin alımlarda indirim ve fırsatlar sunuluyor. Teslimleri hemen gerçekleşen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Solemar Adabükü fiyat listesi!

Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında projede yer alan daireler 135 bin eurodan başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Solemar Adabükü projesinde daireler Haziran 2014'de teslim edilecek...

Solemar Adabükü nerede?

Konut teslimlerinin bu yıl Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Solemar Adabükü Konutları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Solemar Adabükü nerede?

Konut kredilerinin aylık taksitleri tek tek hesaplandı! 500 bin TL'lik kredinin aylık ödemesi ne kadar?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde bankaların konut kredisi faiz oranları da ev sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmüyor. Peki 500 bin TL konut kredisi çeken biri aylık ne kadar taksit ödüyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Öğrenciler dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamıştı: Öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek?

'Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki öğrencilere 1000 TL harçlık ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar...

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)'nin indirimli ürünleri açıklandı. Peki, TMO'da ayçiçek yağı, pirinç, mercimek, fındık ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatlarında sert yükseliş! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İl il fındık fiyat listesi..

Fındık üreticileri son dakika fındık fiyatlarını merak ediyor. Peki, serbest piyasada fındık ne kadar, kaç TL? İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Hangi bluetooth kulaklığı almalı? Fiyatları ne kadar? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Yolda telefonla konuşurken ses alamama sorununa son veren kablosuz kulaklıklar pek çok kişi için vazgeçilmez hale geldi. Peki bluetooth kulaklık ne işe yarıyor? Avantajları neler? Fiyatı kaç TL?

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı mı? Balık fiyatları halde ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 30 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi balık çeşitleri satışa çıkarıldı? İstanbul Hali'nde balık ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Philips kulaklıklarla müziğinizi yanınızdan ayırmayın. Philips kablosuz kulaklık ne kadar? İşte Philips’te true wireless kulaklıkların 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstanbul Balık Hal fiyatları belli oldu! Çipura 85 TL, levrek 80 TL! 26 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 26 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi balık çeşitleri satılıyor? İstanbul Hali'nde balık ne kadar? İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

İstanbul Balık Hal fiyatları açıklandı mı? İstavrit hamsi, tekir, palamut ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi

İstanbul Balık Hali'nin 25 Ocak 2023 fiyat listesi belli oldu. Peki halde hangi balık çeşitleri satışa sunuldu? İstanbul Halinde balık ne kadar? 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Zen'de pırlanta baget yüzükler yüzde 50 indirimle satılıyor! Pırlanta baget yüzük ne kadar? 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Pırlanta baget yüzükler Zen Pırlanta'da yüzde 50 indirim ile satılıyor. Baget yüzük almak isteyenler için büyük fırsat resmen başladı.Pırlanta baget yüzük fiyatı ne kadar? Zen 20 Ocak 2023 fiyat listesi.

solemar adabükü ne zaman teslim Haberi

solemar adabükü ne zaman teslim

Konut büyüklüklerinin 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği projede Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ortak kullanım alanları arasında Solemar Adabükü Villaları projesinde kafeterya, mini market, cafeler, hobi odaları, iskele, havuz, bar, deniz kenarı barı yer alıyor.  


Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen Solemar Adabükü Villaları projesinde evlerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 30 peşinat ödendiğinde; kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay taksitlendirme yer alan projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor.


Solemar Adabükü Villaları Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde hayata geçiriliyor. Projede konut fiyatları 185 bin Eurodan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. 


Solemar Adabükü Villaları adres bilgileri:4 Tepe, Hisar Mevkii, Maya...