27 / 04 / 2024

Şölen Çikolata ilk projesini 2016 Martta teslim edecek

Şölen Çikolata ilk projesini 2016 Martta teslim edecek

Çikolata ve şekerleme üreticilerinden Şölen Çikolata’nın da sahibi olan Çoban ailesinin gayrimenkul şirketi Balance Gayrimenkul’ün ilk projesi Balance Güneşli’deki ofisleri 2016’nın mart ayında teslim edecek.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Konutta kredi muslukları açılıyor! İlk evini alacaklara müjde: İstanbul'da 5 milyon TL'ye kadar kredi imkanı!

Ekim'de yürürlüğe alınması öngörülen ve ilk etapta 100 bini aşkın kişinin ev sahibi olmasına imkan verecek olan 'İlk Evim Kampanyası'nda, 1.20 faiz, 180 ay vade ile kredi alınabilecek. İşte ayrıntılar...

Çikolata tüketiminde Avrupa’nın çok gerisindeyiz!

Çikolatanın 1550 yılında Avrupa’ya ilk geldiği günün yıl dönümü olarak 7 Temmuz’da ‘Dünya Çikolata Günü’ çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Avrupa’da kişi başı tüketim oranı 8,7 kg iken, Türkiye’de ise bu miktar hala 2,5 kg civarında.

ŞOK'ta bayram heyecanı; Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye düştü

Şok market Kurban Bayramı özel kataloğu yayımlandı. Şok'ta 21 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak indirimde Karmen Madlen Çikolata 47,90 TL'ye Ülker Select 94,50 TL'ye, Şölen Octavia 79,50 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

Altında 9 sene sonra bir ilk yaşanıyor! İsviçre'den Türkiye'ye altın ihracatı rekor kırdı

Altın ihracatında 9 senenin ardından bir ilk yaşanıyor. İsviçre'nin Türkiye'ye altın ihracatı Nisan 2013'ten bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihleri açıklandı!

TOKİ 100 bin sosyal konut kura tarihleri belli oldu. Dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen projede, ilk kuralar İzmir Karabağlar için çekilecek...

2019’un ilk beş ayında 2 bin 820 inşaat şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre 2019’un ilk 5 ayında 2.820 inşaat şirketi kapandı. Uzmanlar, 2018’in aynı dönemine göre kapanan inşaat şirketi sayısında görülen %23’lük artışta en büyük payın, sektördeki maliyet artışlarının konut fiyatlarına yansıtılamaması olduğunu belirt

İmar barışında ilk adım tamamlandı!

Türkiye'nin en önemli sorunu olarak görülen mülkiyet ve imar sorunu imar barışıyla çözülüyor. Uygulama kapsamında ilk adım tamamlandı. 

FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi!

Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen için Bursa'da yapılan malikane ortaya çıkarılmıştı. Malikane ile ilgili detaylar ortaya çıkarılıyor.  FETÖ'nün lüks malikanesinin içi ilk kez görüntülendi.

Balance Güneşli: Burada her şey dengede!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofis yatırımı yapmak isteyen firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'yi Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markalar tercih etti.

3S Firuze Konakları’nda inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı!

S Firuze Konakları’nın inşaatının yüzde 60’ı şimdiden tamamlandı. Yüksek kiralama potansiyeline sahip olan ve tamamlandığında %40 değer artışı öngörülen projede ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Şölen Çikolata ilk projesini 2016 Martta teslim edecek Haberi

Şölen Çikolata ilk projesini 2016 Martta teslim edecek

Kaba inşaatı dahil inşaat sürecinin yüzde 70’inin tamamlandığı Balance Güneşli’de, 311 bağımsız bölüm yer alıyor.


Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, prestijli bir ofis projesine imza attıklarını belirterek, “İnşaat kalitesi mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile Güneşli’nin ilk ve tek A+ ofis projesini hayata geçirdik. Satışlarımız ve kiralama sürecimiz hızla devam ediyor. Şölen de projede, yaklaşık 6 bin 500 metrekarelik yönetim ofisi ile yer alacak” dedi.




Yatay ve dikey


Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede, toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.


Mart 2016’da teslimlerin başlayacağı Balance Güneşli’de metrekare fiyatları 5 bin 737 - 7 bin 283 lira arasında değişkenlik gösterirken, ofis fiyatları 318 bin liradan...