16 / 05 / 2024

Solo Teknik Mimarlık İnşaat adres 

Solo Teknik Mimarlık İnşaat adres 

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Solo Concept Mimarlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Kaya tarafından kuruldu.

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan Teknik Müşavirlik Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ezgi Karaçiftci tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Mimarlık Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Aycibin, Ertuğrul Zehir, Kübra Polat ve Yaşar Zehir ortaklığında kuruldu.

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Teknik Ekip İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Hacı Bekir Akyol tarafından kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ray Teknik Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Berkant Akalın tarafından kuruldu.

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Prosans Mühendislik Mimarlık Ve Teknik Hizmetler Limited Şirketi Bakırköy’de   100 binTL sermaye bedeli ile Nihat Tekin, Volkan Solmaz tarafından kuruldu.

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helios Sistem Teknik Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alkan Kongu tarafından kuruldu.

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Byt Mimarlık Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Naki Erat tarafından açıldı.

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Teknik Proje Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Turan tarafından kuruldu.

Vista Teknik Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vista Teknik Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Pesen tarafından kuruldu.

Solo Teknik Mimarlık İnşaat adres  Haberi

Solo Teknik Mimarlık İnşaat adres 

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılmazkaya tarafından kuruldu.

Solo Teknik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...