04 / 05 / 2024

Solutions

Solutions

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

Binance için Avrupa'da dikkat çeken gelişme!

Borsanın euro işlemleri için mevcut bankacılık ortağı olan Paysafe Payment Solutions Ltd, 25 Eylül tarihinden itibaren kripto para borsasını desteklemeyi bırakacağını açıkladı.

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solutions Site Yönetimi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Metin tarafından kuruldu.

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sısters Of Paradıse Türkeı Gayrimenkul İşletme Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Solutions Holding GMBH tarafından kuruldu.

Endeksa'dan emlak danışmanlarına ücretsiz eğitim!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom sponsorluğunda tam kapanma döneminde Satış Küpü Sales and Marketing Solutions eğitmeni Kürşat Tuncel tarafından emlak danışmanlarına dijital pazarlama eğitimi verilecek. 

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mıreco Commercial Solutions Enerji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed M. Bazgosha tarafından kuruldu.

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Real Mechanical Solutions Mühendislik Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.Munther Samı Bashjaweesh tarafından kuruldu.

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Oversea Trade Solutions B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün Tuzla 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Saçmacıoğlu tarafından kuruldu.

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi kuruldu!

Advancedtek Solutions Petrol ve Gaz Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Mohammad S.aL-Sayyed Ahmad tarafından kuruldu.

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Easy Solutions Emlak Limited Şirketi Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Saitoğlu tarafından kuruldu.

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ace Oversa Solutions Gayrimenkul Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hyo Sun Kim ve Sean Cai ortaklığında kuruldu.

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!

Speedex Business Solutions Turizm İnşaat Ham Madde İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamidreza Taghavi tarafından kuruldu.

Wizer Solutions Danışmanlık  Limited Şirketi kuruldu!

Wizer Solutions Danışmanlık  Limited Şirketi bugün Başakşehşir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile George Fanous, Ulfat Odeh ve Yousef Atıa ortaklığında kuruldu...

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Etoile Glass Solutions Cam ve Metal Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Gündoğdu tarafından kuruldu...

Solutions Haberi

Solutions


Avrupa Konseyi 7. Çerçeve Programı kapsamında gerçekleştirilen “SOLUTIONS -  Opportunities for Low Carbon Urban Transportation” Projesi, seçilen şehirler arasında yenilikçi ve çevre dostu ulaşım çözümleri konusunda bilgi paylaşımını sağlamak ve bu çözümlerin seçilen şehirlerde uygulanmasına destek vermek üzere geliştirilmiştir.  Projede gelişimi desteklenecek 6 pilot şehir belli oldu. Latin Amerika, Asya ve Akdeniz bölgelerini kapsayan projeye Türkiye’den de pek çok şehir başvurdu. Akdeniz Bölgesi Pilot Şehri olarak seçilen tek şehir Kocaeli oldu.  Aynı kategoride diğer şehirler; Kochi (Hindistan), Leon (Meksika), Belo Horizonte (Brezilya), Guiyang (Çin). SOLUTIONS Projesi ortaklarından, Sürdürülebilir Ulaşım Derneği - EMBARQ Türkiye de Kocaeli'ye proje boyunca destek verecek, koçluk yapacak.


24–25 Nisan 2014 tarihlerinde İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek. Çalıştayda pilot şehirler, kendilerine proje...