06 / 05 / 2024

Soma 301 işçi öldü

Soma 301 işçi öldü

Esenler Belediyesi'nin ilçede yeni doğan bebekler için Çevre Haftası'nda düzenlediği fidan dikme etkinliği bu yıl Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 madenciye adandı. Fidanların dikileceği yeni parka Soma Şehitleri Parkı adı verilecek.

Soma Belediyesi KDV'den muaf arsa, iş yeri ve arazi satacak!

Manisa İli Soma Belediye Başkanlığı, Manisa Soma'da yer alan arsa, iş yeri ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den muaf.

TOKİ Aksaray projesi için yeni tarih belli oldu! Bu ilçeye tam 301 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray Eskil projeleri 10 Kasım 2023 tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ bu ildeki 301 yeni konut için düğmeye bastı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Yozgat'taki yeni projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yozgat 2023 projesinde toplam 301 konut bulunuyor.

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Servet GYO 2021'de 301.9 milyon TL'lik yurt içi satış yaptı!

Servet GYO tarafından yayınlanan gelir tablosuna göre, şirket, 31 Aralık 2021 döneminde 301 milyon 913 bin 872 TL'lik yurt içi satış gerçekleştirdi.

Manisa'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Manisa ili, Sarıgöl, Şehzadeler ve Soma sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

İBB'nin metrolar için yaptığı 301 milyon TL'lik bono tahvili başvurusuna red!

İBB Başkanı İmamoğlu, Hazine'nin İBB'ye bono tahvili için onay vermediğini belirtti ve "301 milyon liralık bono tahvil başvurumuz askıya alındı” diye konuştu. 

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Manisa Soma'ya 28 derslikli yeni okul için protokol imzalandı!

Manisa’nın Soma ilçesinde hayata geçirilecek olan 28 derslikli Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu yapımı için Manisa Valiliği’nde protokol imzalandı.

Gelir Vergisi Genel Tebliği Seri No:301!

Gelir Vergisi Genel Tebliği bugün Resmi Gazete'de yayınlandı ve yürürlüğe girdi. Tebliğ ile vergiye uyumlu mükelleflere vergi indirimi uygulamasına ilişkin usul ve esasları belirleniyor...

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Doğuş Grubu'nun "Soma için hep birlikte" projesi tamamlandı!

Kurulduğu günden beri toplumdan aldığını topluma vermek için çalışan ve toplumsal sorunlara duyarlılıkla yaklaşan Doğuş Grubu , Soma'da yakınlarını kaybedenlere umut olmak için hayata geçirdiği "Soma için hep birlikte" projesini tamamladı...

Soma 301 işçi öldü Haberi

Soma 301 işçi öldü

Esenler Belediyesi,  Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Soma’da 13 Mayıs 2014 tarihinde meydana gelen maden kazasında şehit olanların isimlerini Esenler’de yaşatacak. Yeni yapılan bir parka, Soma Şehitleri Parkı ismi verilecek, 301 şehit adına fidan dikilecek.


Esenler Belediyesi’nin 2009 yılında başlattığı “Her doğan bebeğe bir fidan” kampanyası çerçevesinde düzenlenecek programda, Esenler Belediyesi hem 301 Soma şehidi için, hem de ilçedeki yeni doğan bebekler için binlerce fidanı toprakla buluşturacak. Fidanların dikileceği ve yeni yapılan parka da Soma Şehitleri Parkı adı verilecek.

     

Çevre Haftası kapsamında gerçekleşecek anlamlı programda, ilçedeki okullar arasında düzenlenen Atık Pil Toplama Yarışması ve Mavi Kapak Toplama Yarışmalarında dereceye girenlere de ödülleri verilecek.


Esenler Belediyesi'nin etkinliği Kemer Mahallesi Kemer Park Evleri yanında 5 Haziran 2014 Perşembe günü saat 10:00'da...