30 / 04 / 2024

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.



 

Manisa'da katıldığı Toplu Açılış Töreni'nin yanı sıra Zorlu Holding'in iki fabrikasının açılışını ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Görüldüğü gibi Türkiye, tarihinin en büyük üçüncü dönüşümünü başarıyla tamamlamıştır. Şimdi 2023 hedeflerimizin ışığında ülkemizi dördüncü bir hamle dönemine hazırlıyoruz." dedi. Sabah gazetesinin haberine göre, birilerinin yıllarca yapmaya çalıştığının tersine Türkiye'yi asla küçük görmediklerini ve görmeyeceklerini söyleyen Erdoğan, "Bentleri yıkacak sularımızın kabardığı bir dönemden geçtiğimizin çok iyi farkındayız. Bunun için hep birlikte çalışacağız ama çok çalışacağız" dedi.

 

40 BÜYÜK ESER


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da kamu ve özel sektör kuruluşlarına ait, toplam yatırım bedeli 1 milyar 44 milyon lira olan 40 kalem ayrı eser ve hizmetin toplu açılışını yaptı. Bunlardan birinin Türkerler tarafından Alaşehir'de inşa edilen, her biri 24 megavat gücündeki iki ayrı jeotermal elektrik santrali olduğunu söyleyen Erdoğan, yatırım tutarı 740 milyon lira olan bu santrallerle Türkiye'nin jeotermal kurulu gücünü 992 megavata çıkardıklarını dile getirdi.

 

 


Geri Dön