25 / 08 / 2024

Soma AAT hayata geçiyor

Soma AAT hayata geçiyor

TÜRKİYE'DE 15 Atıksu Arıtma Projesi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik hibe fonlarından yararlanacak olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin Müşavirlik ihalesi gerçekleştirildi.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

TOKİ'nin Sur'da hayata geçirdiği konutlar için inşaat sürüyor!

TOKİ'nin Diyarbakır’ın Sur ilçesinde hayata geçirdiği konutlar için inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

İstasyon Meydanı Projesi Soma'ya değer katacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma’da hayata geçirilen Atatürk Caddesi, İstasyon Meydanı ve Parkı çalışmalarını yerinde inceledi.

Ömer Bayram İnşaat'tan 5 binin üzerinde konut ve iş yeri!

1976 yılında İnşaat Mühendisi Ömer Bayram tarafından kurulan Ömer Bayram İnşaat, hayata geçirdiği önemli projelerle sektörde bölgenin lokomotifi oldu.

Özdeker İnşaat yeni projesi MarkaCity'yi hayata geçiriyor!

Son dönemde yatırımlarını Çiğli'nin Harmandalı bölgesinde yoğunlaştıran Özdeker İnşaat, Marka333'ten sonra, ailelere yönelik ikine büyük projesi olan MarkaCity'yi hayata geçiriyor.

Soma'da üçüncü termik santral inşaatı hızla sürüyor!

Soma'da Kolin İnşaat'ın 1 milyar dolarlık yatırımla yapacağı 510 megavat gücündeki üçüncü termik santral inşaatında büyük aşama kaydedildi.

Demir İnşaat, İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirecek!

Bugüne kadar binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat, 2016'da İstanbul ve İzmir'de 4 projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, açıklamalarda bulundu.

Kepez'de 687 dairelik ilk özel toplu konut projesi hayata geçecek!

Kepez'de 2B çözümünden sonra ilk özel toplu konut projesini Ek-Pa inşaat hayata geçirecek. 10 blok ve 2 yüzme havuzu yapılacak projenin ÇED süreci tamamlandı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Türkiye’de 15 atık su arıtma tesisi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmalarına başlandı.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinin lansmanı 4 Aralık'ta!

Erkan İnşaat, hayata geçirdiği Pırlanta serisinin son halkası olan Pırlanta Göztepe projesinin lansmanını, Best Of Göztepe konseptiyle 04 Aralık 2015 Cuma günü gerçekleştirilecek.

Expo Kulesi ve Antalya Kongre Merkezi 6 ayda yapılacak!

Expo 2016 Antalya etkinliği kapsamında organizasyonun simge yapıları olan Expo Kulesi'ni ve Antalya Kongre Merkezi'ni Taca İnşaat hayata geçiriyor.

Soma AAT hayata geçiyor Haberi

Soma AAT hayata geçiyor

TÜRKİYE'DE 15 Atıksu Arıtma Projesi arasında yer alarak AB hibe fonlarından ve Çevre ve Şehircilik hibe fonlarından yararlanacak olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'nin Müşavirlik ihalesi gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılacak olan tesis için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında projenin yüklenici firması, müşavirlik firması ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilcileri MASKİ Genel Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen toplantıda MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztoziu da yer aldı. Yüklenici firma, müşavir firma, Çevre Bakanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü'nün buluştuğu toplantıda arıtma tesisinin proje tasarımı ve kollektör güzergâhı konularıyla ilgili görüşmeler yapılarak değerlendirmeye alındı.


Manisa...