03 / 05 / 2024

Ömer Bayram İnşaat'tan 5 binin üzerinde konut ve iş yeri!

Ömer Bayram İnşaat'tan 5 binin üzerinde konut ve iş yeri!

1976 yılında İnşaat Mühendisi Ömer Bayram tarafından kurulan Ömer Bayram İnşaat, hayata geçirdiği önemli projelerle sektörde bölgenin lokomotifi oldu.




1976 yılında İnşaat Mühendisi Ömer Bayram tarafından kurulan Ömer Bayram İnşaat, hayata geçirdiği önemli projelerle sektörde bölgenin lokomotifi oldu. Konut projelerinin yanı sıra okul, sağlık ocağı, petrol tesisi, zirai depo gibi kamu binaları yapımı da gerçekleştiren Ömer Bayram, bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanı üreterek, inşaat alanındaki tecrübesini kanıtladı.


KALİTELİ PROJELER

5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bırakarak, bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırdıklarını belirten Ömer Bayram İnşaat A.Ş Genel Müdürü Halit Erdoğan, "Firmamız 40 yıldır kentin önemli noktalarında, beklentilere cevap vererek çok üst düzey kalitede projeler üretmeni yanı sıra farklı yaşam biçimlerine ve farklı gelir seviyelerine hitap eden projeler geliştiriyor" dedi. Ömer Bayram İnşaat'ın bir  Adana  markası olduğunu belirten Genel Müdür Halit Erdoğan, "Daima yenilikçi ve yaratıcı çözümlerle üst düzey kalitede projeler geliştirerek, sektörün öncü ve lider firmalarından biri olmak en büyük vizyonumuz. Ev sahibi yaptığımız sayısız müşterilerimizle büyük bir aile olduk büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu.


Sabah Güney



Geri Dön