03 / 05 / 2024

adana Ömer Bayram İnşaat

adana Ömer Bayram İnşaat

1976 yılında İnşaat Mühendisi Ömer Bayram tarafından kurulan Ömer Bayram İnşaat, hayata geçirdiği önemli projelerle sektörde bölgenin lokomotifi oldu.

Ömer Bayram İnşaat 5 binin üzerinde konut üretti!

Ömer Bayram İnşaat'ın, 5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bıraktığını söyleyen firmanın satış müdürü Yusuf Tap, "Bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz" dedi.

Emekli bayram ikramiyeleri Meclis'te: 3 bin TL değil, asgari ücret seviyesinde olacak!

Emeklilerin bayram ikramiyesinin asgari ücrete yükseltilmesi Meclis gündemine geldi. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin kanun teklifi verdi. İşte ayrıntılar...

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

Bodrum'da bayram tatili 750 TL'den başlıyor, 10 bin Euro'ya kadar yükseliyor! Tatile çıkacaklar aman buna dikkat! 

Muğla’nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum’da Kurban Bayramı öncesinde tatil hareketliliği arttı. Kent genelinde yüzde 70 doluluk oranı hedeflediklerine dikkat çeken Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, fiyatların 750 TL ile 10 bin Euro arasında olduğunu söyledi.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri TBMM'de!

Adana'da son 3 yıl içinde satılan ve kiralanan kamu arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Adana Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı talebi!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer,tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alışverişe kapatılan Adana’daki Mısır Çarşısı esnafına kira yardımı yapılmasını talep etti.

Adana'da afet bölgesinde 2 bin konutluk kentsel dönüşüm!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik pazartesi gününden beri selle mücadele eden Adana'da inceleme yaptı, selden etkilenen alanları ziyaret etti. Çelik, bölgedeki zararların en kısa sürede giderileceğini, altyapı sorunlarının da çözüleceğini söyledi...

Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının tahliyesi TBMM'de!

Yıkılma tehlikesi bulunan Adana Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü binasının neden tahliye edilmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sümer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana’da şaşırtan ilan! Milli Emlak'tan satılık karakol!

Milli Emlak Müdürlüğü, Adana'nın ilk polis karakollarından biri olan Hacı Bayram Karakolu'nu satışa çıkardı. Adana'nın en eski karakolu olan binanın ihalesi ise 26 Kasım'da düzenlenecek.

TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki 3 taşınmazı satıldı!

Sümer Holding A.Ş. ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul'ün Adana ve Manisa'daki taşınmazları satıldı. Özelleştirme Yüksek Kurulu kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

adana Ömer Bayram İnşaat Haberi

adana Ömer Bayram İnşaat


1976 yılında İnşaat Mühendisi Ömer Bayram tarafından kurulan Ömer Bayram İnşaat, hayata geçirdiği önemli projelerle sektörde bölgenin lokomotifi oldu. Konut projelerinin yanı sıra okul, sağlık ocağı, petrol tesisi, zirai depo gibi kamu binaları yapımı da gerçekleştiren Ömer Bayram, bugüne kadar 1 milyon metrekareyi aşan yaşam alanı üreterek, inşaat alanındaki tecrübesini kanıtladı.


KALİTELİ PROJELER

5 binin üzerinde konut ve işyeri projesini geride bırakarak, bölgeye nitelikli ve kaliteli yaşam alanları kazandırdıklarını belirten Ömer Bayram İnşaat A.Ş Genel Müdürü Halit Erdoğan, "Firmamız 40 yıldır kentin önemli noktalarında, beklentilere cevap vererek çok üst düzey kalitede projeler üretmeni yanı sıra farklı yaşam biçimlerine ve farklı gelir seviyelerine hitap eden projeler geliştiriyor" dedi. Ömer Bayram İnşaat'ın bir Adana markası olduğunu belirten Genel Müdür Halit Erdoğan, "Daima yenilikçi...