15 / 05 / 2024

Soma Çevreyolu açılış tarihi

Soma Çevreyolu açılış tarihi

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

Manisa'daki toplu açılış töreni ileri bir tarihe ertelendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Yunusemre, Şehzadeler, Akhisar, Soma ve Sarıgöl ilçelerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla yapacağı toplu açılış ve temel atma törenlerinin ertelendiği bildirildi.

Soma Çevreyolu açılıyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi.

St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu açıldı!

Türk firması IC İçtaş’ın ana yüklenicilerinden olduğu, St. Petersburg Yüksek Hızlı Batı Çevreyolu’nun açılışını, Rusya Devlet Başkanı Putin yaptı.

Soma Devlet Hastanesi Kasım'da açılıyor!

Soma'da şehitlerin aileleri için yaptırılan konutların teslimleri yapılırken, 300 yataklı devlet hastanesi açılışı, Avdan mahallesinde yaptırılacak çimento fabrikasının temel atma töreni de gerçekleşecek.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Soma'da toplu açılış töreni gerçekleşecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Açılış Töreni kervanına Soma ile devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımlarıyla 20 Nisan Çarşamba günü Soma’da Toplu Açılış Töreni gerçekleştirilecek.

Soma'da 2 okulun açılış töreni yapıldı!

Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin Soma'ya yaptığı son okul Seher Ali Ortaokulu ve Soma Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin açılışı yapıldı. Açılış sırasında ise yeni bir okulun protokolü imzalandı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Soma zeytinlikleri için karşı dava açılıyor!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Soma Kolin Termik Santrali'nin yapımı için zeytinliklerin kamulaştırmasına Somalılar ve Greanpeace tarafından karşı dava açılıyor.Soma Kolin Termik Santrali'nin yapımı için acele kamulaştırma yapılmıştı...

Taksiyarhis Kilisesi'nin açılışı iptal edildi!

RAHMİ Koç Müzecilik ve Kültür Vakfı tarafından müze olarak 9 milyon liraya restore edilen Cunda Adası’ndaki Taksiyarhis Kilisesi'nin açılışı Soma faciası nedeni ile iptal edildi...

Alman Sanatçılar Akademisi 30 Ekim'de açılıyor

Almanya Dışişleri Bakanlığı"nda görevli  Devlet Bakanı Cornelia Pieper, İstanbul"da inşaatı süren Alman Sanatçılar  Akademisi"nin açılışının 30 Ekim 2011 tarihinde yapılacağını söyledi

KTO Karatay Üniversitesi 7 Ocak 'ta açılıyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hüseyin  Üzülmez, KTO Karatay Üniversitesi"nin açılışını TBMM Başkanı Mehmet Ali şžahin"in yapacağını bildirdi  

Türk Telekom Arena'nın açılışını De Boer yapacak!

Cim-Bom"un Seyrantepe'deki yeni stadı Türk Telekom Arena"nın 15 Ocak"taki açılışında karşılaşacağı Ajax"ın hocası Frank De Boer tarihe geçmek istiyor

Soma Çevreyolu açılış tarihi Haberi

Soma Çevreyolu açılış tarihi


AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, şehir içinde dayanılmaz hale gelen Soma trafiğini rahatlatacak çevre yolunun önümüzdeki hafta içinde açılacağı müjdesini verdi. Soma çevre yolunda, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve partililerle birlikte incelemelerde bulunan Berber, yolun yapılması için Somalıların çok beklediğini vurguladı. Bazı mütahitlerden kaynaklı gecikmeler olduğunu ifade eden Berber, "Özellikle geçen yıldan bu yana çalışmalar yoğunlaştı. Mezarlık yanındaki kavşaktan Savaştepe kavşağına kadar incelemelerde bulunduk. Sadece Atatürk Caddesi'ne bir çıkış olacak. Ancak yolun şu haliyle kullanılabilir olduğunu düşünüyoruz. Yolu önümüzdeki hafta içi trafiğe açacağız" dedi. Yaklaşık 10 yıldan fazla sürede tamamlanan yol ile ilgili önümüzdeki hafta bir tören yapmayı planladıklarını belirten Berber, "Ulaştırma Bakanımızın da teşrifiyle açılış yapmayı planlıyoruz. Ancak aksi bir...