06 / 05 / 2024

soma faciasından etkilenenlerin kredi borcu silindimi

soma faciasından etkilenenlerin kredi borcu silindimi

ING Bank, Garanti ve Yapı Kredi' den Soma duyarlılığı... Soma' da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalar bir dizi çalışma yürütüyor...

Erzincan'daki maden faciasında kritik gelişme: Altın için diri fayı 'ölü' gösterilmiş!

Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından Erzincan'daki maden faciasına ilişkin bir son dakika açıklaması geldi ve madenin aktif fay hattının üzerinde yer aldığına, ancak bu fayın projede ölü gösterildiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

80 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? 8 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evlere dair ilgi Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem faciasından sonra arttı. Özellikle fiyatlar merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

55 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 18 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yaşanan deprem faciasından sonra en çok araştırılan konuların başında gelmeye başladı. İşte prefabrik evlere dair merak edilen detaylar!

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Soma Turizm Ve Otelcilik Yatırımları Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Harman tarafından kuruldu.

Topkapı Sarayı’nı restorasyon faciası mı bekliyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Kültür Bakanlığı’ndan alınarak, Cumhurbaşkanlığı’na devredilen Topkapı Sarayı’nın restorasyonu hakkında Meclis’te konuştu. İlgezdi, “Topkapı Sarayı’nı, restorasyon faciası bekliyor” diye konuştu.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Manisa'da inşaatın 4. katından düşen işçi öldü!

Manisa'nın Soma ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaatta çalışan 38 yaşındaki Cihan Dalaklı, binanın 4'üncü katından beton zemine düşerek hayatını kaybetti...

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Eski Soma Devlet Hastanesi binası TBMM gündeminde!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Eski Soma Devlet Hastanesi binasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Özel sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

soma faciasından etkilenenlerin kredi borcu silindimi Haberi

soma faciasından etkilenenlerin kredi borcu silindimi


Soma'da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin borçlarıyla ilgili, bankalar bir dizi çalışma yürütüyor. ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, şahsi Twitter hesabından yaptığı açıklamayla Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerini ilgilendiren bir haber verdi.


ING BANK BORÇLARI SİLDİ


"Soma'da yaşanan felaketten dolayı çok üzgünüm, başımız sağolsun acılı ailelere sabır diliyorum" şeklinde tivit atan Abay, bu tivitinden yaklaşık 5 saat sonra ayrıntılı haberi verdi.


Abay, saat 19.30 sularında attığı ikinci bir tivitle şöyle dedi;


Soma'da hayatını kaybeden tüm kredi müşterilerimizin kredi borçlarını silme kararı aldık.


Ayrıca Abay, hayatını kaybeden işçiler dışında ING Bank'ın Soma Şubesi'nin tüm diğer bireysel müşterilerinin de kredi ödemelerini faizsiz olarak 3 ay uzatma kararının alındığını duyurdu.


GARANTİ BANKASI'NDAN DA ÖRNEK DAVRANIŞ


Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Soma'daki müşterileriyle ilgili kendilerinin...