10 / 05 / 2024

Soma Holding iflas

Soma Holding iflas

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Ayhanlar Yapı iflas etti!

Ayhanlar Holding'in bünyesindeki firmalardan Ayhanlar Yapı İnşaat ve Beton Sanayi Anonim Şirketi iflas etti.

Soma Holding'in iflası isteniyor!

Soma Holding'in 2 şirketi için iflas davası açıldı. Soma Kömür A.Ş. ve Tilaga A.Ş.'nin iflası isteniyor. Tilaga adına kayıtlı 60 gayrimenkule ise, alacaklı bankalar tarafından ipotek koyuldu.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Soma 301 Konutları teslim edildi!

Zorlu Holding'in Manisa'daki iki fabrikasının açılışı ve Soma'da Doğuş Holding tarafından yapılan 301 konutun teslimi gerçekleşti.

Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor!

Soma’da şehit madencilerin yakınları, Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konutun tapusunu 7 ay önce aldı ancak dairelerin anahtarları hala teslim edilmedi. TOKİ Soma 301 Konutları'nda anahtarlar teslimi bekleniyor.

TOKİ Soma 301 Konutları'nda kuralar çekildi!

Manisa'nın Soma ilçesinde Doğuş Holding tarafından yaptırılan 301 konut, kura çekimiyle maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin ailelerine dağıtıldı.

TMSF, Alp Gürkan'ın 14 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

TMSF, Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın 33 milyon TL değerinde 14 taşınmazını satışa çıkardı. 34 milyon 195 bin liralık borcun taksitlerini ödemeyen Gürkan’ın, TMSF’ye olan borcunu da ödemediği öğrenildi.

Kürüm Demir Holding iflas erteleme istedi!

Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Kürüm Demir de iflas erteleme istedi. Son aylarda iflas erteleme isteyen şirket sayısı ger geçen gün artıyor.

Soma Holding iflas Haberi

Soma Holding iflas

Soma Holding bünyesinde bulunan 2 şirketin iflası isteniyor. Soma Nakliyeciler Kooperatifi, Soma Kömür'den alacaklarını tahsil edemeyince 2 ayrı iflas davası açtı. Soma Holding'in iflası istenen diğer şirketi Tilaga AŞ, Maslak’taki 56 katlı Spine Tower’ın müteahhitliğin üstlenmişti.

SPİNE TOWER’I İNŞA ETMİŞTİ

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tilaga AŞ’ye karşı açılan davanın son duruşması 27 Haziran'da görülmüştü. Dosyada, bir sonraki duruşma için Eylül ayı başına gün verildi.

İflası istenen 59 milyon TL sermaye bedeline sahip Tilaga AŞ, Maslak’ta bulunan Spine Tower’ın müteahhitliğini yapmıştı. Şirkete kayıtlı 60 değerli gayrimenkule bankalar ipotek koydu. Tilaga AŞ üzerinde, TMSF’nin de bir tedbir kararı bulunuyor.

Spine Tower'daki ofisler icradan...